- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Nasıl topçu bilo musun hocam
Atlıyo zıplıyo
Atlıyo zıplıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formundan bagimsiz zaten 28 29 yas ya da bir yil sözleşmesi kalan herkes satis konusunda gönderilebilir mi diye tartisilabilir bir takim olmaliyiz zaten. Para alırsın sonra yine genc alirsin istatistiği olan ikili mücadelede ve oyunu geri kazanma istatistiği olan genc oyuncu alirsin. Torreira icardi sanches ilkay ile kesin olarak yazin güzel şekilde vedalaşalım
Neler deniyor yahu 29 yaşı sanki ihtiyarmış gibi lanse etmeyiniz modriç 42 yaşında hala Ac milanda oynuyor
Ben isimden bagimsiz diyorum bir bakis acisi olarak.Neler deniyor yahu 29 yaşı sanki ihtiyarmış gibi lanse etmeyiniz modriç 42 yaşında hala Ac milanda oynuyor
Ben isimden bagimsiz diyorum bir bakis acisi olarak.
Nasıl topçu bilo musun hocam
Atlıyo zıplıyo
bravobegendım kaptan
İcardi'nin transferi ve sonrasında yaşanılan süreç baştan sona ders niteliğinde.
Şu anlamda söylüyorum, İcardi'nin gelişi ve bugüne kadarki süreçte yaptığımız hataları yapmamamız gerekiyor.
An itibariyle perşembenin gelişi çarşamba'dan belli. Torreira bu sene dalgalı bir performans gösteriyor. İstatistiklerini incelediğimizde 4 sezon boyunca hep kademe kademe düşmüş vaziyette. Seneye bugünkünden daha iyi olma ihtimali yok gibi bir şey.
Kendisini çok sevsem de sene sonu kendisiyle vedalaşmamız bence daha hayırlı olacak gibi.