#34 Lucas Torreira

Ya bosver hep ayni kisiler , malum adamlar kafasinda istemedigi icin iyi oynadigi macta bile ne oynadi diyebiliyorlar
Bugün sürekli adama salladılar maç başlığında. Bakıyorum yooo toreria her topta hep olumlu işler yaptı bugün neye binaen sallıyorlar anlamıyorum. 4 senedir lemina da dahil vasat adamlarla orta sahada hamallık yapıyor adam. Her maç sahada her maç. İllaki düşüşleri olacak. Kupada oyna CL de oyna yanındaki adamlar sürekli dinlendirildi.

Bugün daha bitmedik mesajı verdi resmen, arı gibi çalıştı golünü de yazdı aslan parçası

Söylemeden geçmeyelim Torreira 'nın uzun süre sonra böylesine baskın bir oyun oynamasını çok özlemişim. Attığı gol, ofsayt ile iptal edilen golü filan bir kenara bırakıyorum tam 8 tane defansif hamle yapmış, ikili mücadelelerde üstün çıktı top kaptı bastı ayakta kaldı

Fenerbahçe orta sahasını perişan etti

Bizdeki son derbisiydi bence

Kapanisi cok iyi bir sekilde yapti

Sezon sonunda ayrilacagini düsünüyorum ailevi sebeplerden dolayi

Bu sezon en iyi lig maçını oynadı. Ciddi ciddi sallayan var. Yuh artık ebesinin nikahı. Bari sezonda çöptü ama bu maç iyiydi falan deyin.

iptal edilen golde çok güzel vurmuştu yazık oldu.
veda sezonuysa eğer finish çok güzel oldu

4 yıldır bizleri hep sevindirdi bugün bence son dansını yaptı🥹

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahadaki en iyi orta saha oyuncusuydu. Menajerinin söylediği gibi motivasyon kaybı filan yaşamayacaksa başımızın üstünde yeri var, 2 yıllık sözleşmesini tamamlasın isterim, kendi tercihine bağlı. Nitelikli, enerjik ve dominant bir 6 no ile birlikte zorlanmayacaktır.

Geri
Üst Alt