#34 Lucas Torreira

Bu kadar kötü ilk kez görüyorum hem torrera hem takımı kimse mutlu değll takımda

Her sezon 60 maç oynuyor bu adam, bu sezon da yedeği yok biliyor bi 60 maç daha oynayacak. Psikoloji mi kalır adamda çok normal.

bu yine aradan sıyrılacak tepkiler ukucukuya

geçen sezon bittiğinde devam edilmemeli dedik. bu yönetimin 1 tane doğru hareketi yok. kadro başarıya doymuş orta sahanın kilit isimleri yaşlanmış hala inatla onlarla devam ediyorlar. bu sene daha çok rezil oluruz.

Ne hale geldin. En önemli topçusun orta sahada. Okanin oynattığı davar pressin en önemli topçusu. Sen olmayınca okanin tek taktiği de tıkanacak malesef.

müthiş işler yaptı geldiğinden beri ama geçen sene artık vedalaşması gerektiğinin sinyallerini verdi bizimkiler hainlik peşinde olduğu için göndermezler

Mehmet Özbek gelince herifin ruhuna Nigel De Jong zuhur etti lan

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Özbek gelince herifin ruhuna Nigel De Jong zuhur etti lan

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baya tasiyodu sezonlarca hele ilk iki sezon
Muslera ve Icardi ayriliklari, Devrim Ozkan isleri, babasinin rahatsizligi darbe ustune darbe aldi
bir de bunun ustune yaslandi, yipratici bi oyunun kilit parcasi oldu sezonlardir
herifi bitirdik gibi gorunuyor, yine de sonsuza kadar raziyiz kendisinden

baya tasiyodu sezonlarca hele ilk iki sezon
Muslera ve Icardi ayriliklari, Devrim Ozkan isleri, babasinin rahatsizligi darbe ustune darbe aldi
bir de bunun ustune yaslandi, yipratici bi oyunun kilit parcasi oldu sezonlardir
herifi bitirdik gibi gorunuyor, yine de sonsuza kadar raziyiz kendisinden
böyle olmus

Resim

Torreira duygusal bir adam. Takımdaki en yakın arkadaşlarından önce Muslera, sonra İcardi gitti. Duygusal boşluğa düşebilir. Zaten sürekli "Vatan, millet, Montevideo" diyen bir adam. Ben olsam yolları ayırırdım. Fakat bu yönetimin daha iyisini getiremeyeceğini bildiğim için mecbur bir sezon daha kalsın diyorum.

Torreira duygusal bir adam. Takımdaki en yakın arkadaşlarından önce Muslera, sonra İcardi gitti. Duygusal boşluğa düşebilir. Zaten sürekli "Vatan, millet, Montevideo" diyen bir adam. Ben olsam yolları ayırırdım. Fakat bu yönetimin daha iyisini getiremeyeceğini bildiğim için mecbur bir sezon daha kalsın diyorum.
4 milyon senelik alırken duygusal değildir ama

Geri
Üst Alt