#34 Lucas Torreira

1788044881653.webp

Bence rezalet oynadı. Fiziksel olarak bitmiş, defansif olarak bitmiş. Hücumda daha iyiydi ama onun pozisyonunda bu yetmez.

Kötüydü

60 pasın 50 si yana ve geriye pastır muhtemelen

Ama bunlar muhteşem bir topçu olduğu gerçeğini silmiyor.

Kendisi en sevdiğim Gs topçularından biri umarım eski günlerine döner

Hala iyi oynadı diyenler geldiği sezonki 2-3 maçını açıp izleyip farkı görsünler. O Torreira iyiydi işte, buna ise diyecek laf yok.

Mesafe uzayınca top havaya yükselince maçlarda ortasahada Torreira yok oluyor bildiğin yok oluyor. Avrupada hiçbir deplasman maçına çıkmamamız lazım Torreira ile.

Geçen sene CL serüveni başlamadan yazmıştım özellikle frankfurt monaco ve liverpool gibi deplasmanlarda kesinlikle oynamaması gerektiğini yazmıştım

Şimdi de PSG, Lille sporting ve AEK deplasmanında bile oynamaması lazım.

Geçen sene tempo ve sprint sıralamasında CL deki 36 takımdaki en kötü orta saha idi en az sprint yapan adam Torreira idi.

İntihar olur bu sene Torreira ile CL deplasmanına çıkmak önde Leao gibi primadonna bir topçu var iken.

CL deplasmanlarında Torreiranın olmadığı formüller bulmamız lazım. Lemina (Transfer) - Transfer (Sara) - Batrakov çıkmamız lazım. Ya da lemina stoper yapıp CL deplasmanlarında orta sahada 2 box to box ve batrakov ile çıkmamız lazım.

Ancak bu şekilde CL deplasman tempo seviyesine çıkabiliriz. Beklerimiz ve stoperlerimiz kapanınca hava toplarında iyiler önemli olan 6 no bölgesini CL deplasmanlarında savunmak

Çok iyi oynadı maçı domine ettiğimiz tüm sekanslarda orta sahayı ayakta tutan isimdi.

gitmek istiyosa gitsin önemli değil de şu asyalı göçmen geyşa yüzünden huzursuz olduysa bize büyük rezillik yazar avrupa medyasında.

Lucas Torreira ile Galatasaray arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve Fiorentina’nın ilgisine rağmen, Torreira sorunları çözdü ve bu sezon İstanbul’da kalmaya devam edecek.

Oyuncunun yakın çevresinden bana söylenen: “Kalıyor. Tamamen kulübe odaklanmış durumda. Bu yıl hem Lucas hem de takım için çok önemli.” (@EnzoOlivera)

1788293931241.webp

Adamla 5 senelik sözleşme yapsan da her sezon sonu zam yapıp yeniliyorsun. Bazen yetmiyor sezon içinde sözleşme yeniliyorsun. Performansı düşerken maaşı düşmüyor tam tersi artıyor. Performansı ne kadar geriye giderse o kadar agresif zam alıyor.

Geri
Üst Alt