#34 Lucas Torreira

gedson bizde olsaydı ikisini bi yan yana izlemek isterdim. dehşet bi ikili olurdu, skor yönünden zayıf kalmaları muhtemel ama bi şekilde atardık yine de
Oliveira > Gedson... Oliveira'nın attığı 50-60 metre diyagonal pasları Gedson sezonda 1 kez anca atar şu ana kadar Oliveira 5 gole katkıda bulundu sezon sonu 15-20 arasında olacaktır bir orta saha skora katkı sağlamıyorsa o takım başarılı olamaz.

Oliveira > Gedson... Oliveira'nın attığı 50-60 metre diyagonal pasları Gedson sezonda 1 kez anca atar şu ana kadar Oliveira 5 gole katkıda bulundu sezon sonu 15-20 arasında olacaktır bir orta saha skora katkı sağlamıyorsa o takım başarılı olamaz.

oliveira ile gedson'u niye kıyaslıyorsun ki, bir sonra ki mesajda yazmışım zaten olayı. ikisi de farklı oyuncular her ne kadar mevkileri ortasaha olsa da. oliveira'yı öne atacaksın arkalarında bu ikili. gayette başarılı olurlar zaten, gol mol hikaye. seri-lemina-nzonzi muhabbetine dönmez o ikili

oliveira ile gedson'u niye kıyaslıyorsun ki, bir sonra ki mesajda yazmışım zaten olayı. ikisi de farklı oyuncular her ne kadar mevkileri ortasaha olsa da. oliveira'yı öne atacaksın arkalarında bu ikili. gayette başarılı olurlar zaten, gol mol hikaye. seri-lemina-nzonzi muhabbetine dönmez o ikili
Sana kıyaslıyorsun demedim ki sen Gedson iyi olur dedin onun mevkisinde Oliveira olduğu için Oliveira > Gedson demek istedim. Oliveira 10 numaradan öte defanstan top çıkarması daha önemli dün ki maçta 0-1'ken Emre Taşdemir'e 60 metre top attı bir anda karşı karşıya kaldı bence şu an takımda her şey iyi gidiyor. Oliveira'yı defanstan uzaklaştırırsan forvete yaklaştırırsan bu sefer o 50-60 metre ters toplar ve ara toplarını atamaz.

Gedson iyi oyuncu ama bence mevcut orta sahamızda kendisini hiç aramıyoruz. Şuan yedek olarak görünen Midtsjö de Gedson'un yapabildiklerinin birçoğunu yapabiliyor hatta oyun zekası Gedson'dan daha yüksek Midtsjö'nün. Oliveira ise zaten bambaşka bir oyuncu yani oyunun her anında takıma katkısı var ve ayağı inanılmaz temiz ayrıca oyun zekası olarak ligde ilk 3'e girer Hamsik ve Mertens ile birlikte. Bu sezon oyun olarak bu kadar gelişmemizin en büyük nedeni çok doğru bir planlama ile kurulan orta saha sayesinde oldu.

Sana kıyaslıyorsun demedim ki sen Gedson iyi olur dedin onun mevkisinde Oliveira olduğu için Oliveira > Gedson demek istedim. Oliveira 10 numaradan öte defanstan top çıkarması daha önemli dün ki maçta 0-1'ken Emre Taşdemir'e 60 metre top attı bir anda karşı karşıya kaldı bence şu an takımda her şey iyi gidiyor. Oliveira'yı defanstan uzaklaştırırsan forvete yaklaştırırsan bu sefer o 50-60 metre ters toplar ve ara toplarını atamaz.
kankam adamın sahada sabit ilerde bekleyecek hali yok ya hoca ne isterse onu yapar yine. hani bu oliveira'yı eleştirip 30.dk'da midtsjö oyuna diyenler oluyor, rakip ortasahayı rahat rahat geçtiği anlarda. işte benim dediğim torreira-gedson önlerinde oliveira bu 3'lü şuan ki ortasahamızdan daha başarılı olur bence. gedson'un merkezden yaptığı dribblingler de çok değerli. rakibi gerçekten rahatsız eden bir oyuncu oyunun iki yönünde de. oliveira çok daha iyi performans gösterirdi, skora daha fazla katkı sağlardı bence. tabi bunlar sadece tahmin bilemeyiz de

Milan istiyormuş torreira'yı teklifleri de kiralık 2 opsiyon 12 şeklindeymiş.

25 Milyon.

Kiralık falan boş işler. Avcunuzu yalarsınız.

Milan'ın isteyeceği o kadar belliydi ki kulüp olarak her yere saldırdık Guendouzi - Jean Onana gibi oyuncuları da alamayınca Torreira ismi gündeme gelmesi normal doğal buluyorum..

Opsiyon zorunlu olacaksa ben kabul ederdim şahsen, iyi para...Oliveira-Midtsjö varken, onları tamamlayacak bir ÖL bulmak çok da zor olmaz. Hele kafa hakimiyeti yüksek biri, hem defans hem de ofanstaki önemli bir sorunumuzun hafiflemesine de katkı sağlayabilir ayrıca...

hahahaahaaaaaha

hadi abi hadi

kemiksiz 20m euro

Dunya kupasina gidecek olan oyuncumuza dunya kupasi oncesi bir teklif he? Hasimoko

Avrupa'da olmadigimiz icin her oyuncumuza teklif gelebilir.
Torreira
Boey
Nelson
Icardi

Geri
Üst Alt