#34 Lucas Torreira

Sosyal medyadan aşk ilanı yapılmaz yaw.
Bana biraz taraftar ile duyguyu baskı altına aldırmak, ikna etmek istemiş gibi geldi. O twitler şaka falan değilse. Onun harici her duyguya saygımız var. Sevmek de reddedilmek de doğal. Seven insan sonrasında sırf olmadı diye boklamaz zaten. Torre olgun adam diye düşünüyorum, yoluna devam eder. Yine seveceği biri de çıkar. Maça etki edeceğini sanmıyorum.

Bu salak hacklenmis olmasin

Sosyal medyadan aşk ilanı yapılmaz yaw.
Bana biraz taraftar ile duyguyu baskı altına aldırmak, ikna etmek istemiş gibi geldi. O twitler şaka falan değilse. Onun harici her duyguya saygımız var. Sevmek de reddedilmek de doğal. Seven insan sonrasında sırf olmadı diye boklamaz zaten. Torre olgun adam diye düşünüyorum, yoluna devam eder. Yine seveceği biri de çıkar. Maça etki edeceğini sanmıyorum.
Ortaokulda bir kız için aynısını yapmistim. Megersem kızın sevgilisi varmış ve okulun serserilerinden biriymiş. Facebooktan mesaj atıp kufretmisti yarın okula gelme gelirsen ... diye. Aldırış etmeden gittim ve bir güzel dayak yedim.

Son düzenleme:
Devrim Özkan'ın bir daha stada alınmaması için sebo'ya mesaj atacağım

Ortaokulda bir kız için aynısını yapmistim. Megersem kızın sevgilisi varmış ve okulun serserilerinden biriymiş. Facebooktan mesaj atıp kufretmisti yarın okula gelme gelirsen ... diye. Aldırış etmeden gittim ve bir güzel dayak yedim.

İşte bu yüzden bence uzak durulmalı.
Gelmiş geçmiş olmuş. Karşındaki medeniyetsiz çıkmış. Sonuçta bilmeden yapmışsın. O yaşlar daha deli çağ olduğu için en ufak şey de bile bir kavga konusu çıkmaya müsait olabiliyor. Ergenlik yönetimi harbiden şart. Senin adına üzüldüm. 😔

Bu salak hacklenmis olmasin
1678694391933.webp

olaysız dağılalım

çocuk mu kandırıyon ulan biz de yedik. dobarlan konya maçında saçma sapan işler yapma şu ananenin vefatından sonraki maç performansı bekliyoruz.

Üniv'de mail ile kıza çıkma teklifi eden bir arkadaşımı hatırlattı.

Bu yolla olacağı varsa da olmazdı Lucas üzgünüm.

Geri
Üst Alt