#34 Lucas Torreira

6 numara gibi 6 numara.

Hazır olmamasına rağmen sahipsiz top kazanımı, rakip tam çıkacakken yaptığı doğru baskılar ile belki de kalemizde daha fazla tehlike görmemize engel oldu. Doğru zamanda doğru yerde olmak için azıcık oyun zekası lazım. Torreria'da bu da yeterince var. Fizik olarak hazır olduğunda taraftarın sevgilisi olur.

6 numara gibi 6 numara.

Hazır olmamasına rağmen sahipsiz top kazanımı, rakip tam çıkacakken yaptığı doğru baskılar ile belki de kalemizde daha fazla tehlike görmemize engel oldu. Doğru zamanda doğru yerde olmak için azıcık oyun zekası lazım. Torreria'da bu da yeterince var. Fizik olarak hazır olduğunda taraftarın sevgilisi olur.

Bu adam da melo gibi kabul görmek sevilmek istiyor zaten şu performansı 2 seviye yukarı çekse içerideki maçlarda hakem düdük çalamaz hale gelir artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım bazıları söylediği sözlerden utanmıştır 2. yarıdaki oyunundan sonra.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylenen sözlerin unutulma süresi bizim topu geri kazanma süremizle yarışır malesef.
Her şeye bok atmak taraftarımızın genlerine işlemiş.
Lucas adamın dibidir. Transferi garanti fayda transferidir. Eskaza 1 gün 1 maç bir sezon falan kötü oynarsa bu takımın oyun sisteminden kaynaklanıyor olacaktır.

Fernando’dan bu yana takimi hucuma bu kadar basit tasiyan 6 numaramiz olmamisti. Buyuk topcu.

ilk yari ulan torera buysa boku yedik demedim değil. ikinci yari kendine geldi. %94 pas isabetiyle oynamış. bölgesi için önemli detay.

Bence gayet iyi. Son dk da abdülün kestiği pozisyonun öncesinde topa kayışı vs gayet yerindeydi.

Bu herifle ilgili en üzüldüğüm olay max 2 sene oynayacak olması maalesef sevilla inter gibi underdog takımlar 2 sene sonra elimizden alır bunu biz de bir 5 sene daha 6no ararıZ

Bu adam neden hakkettiği değeri görmüyor anlamış değilim.
Forumda bile avatarını torreira yapan kişi yok denecek kadar yok

Meloyu tipi için mi avatar yapıyordunuz anlamak zor. Ben sizin aksinize kendisini çok seviyorum ve en yakın zamanda avatar olarak kullanacağım

Bu adam neden hakkettiği değeri görmüyor anlamış değilim.
Forumda bile avatarını torreira yapan kişi yok denecek kadar yok

Meloyu tipi için mi avatar yapıyordunuz anlamak zor. Ben sizin aksinize kendisini çok seviyorum ve en yakın zamanda avatar olarak kullanacağım
🫂 Avatarımı bana değiştirten tek futbolcu oldu zaten. Lucas'ı yıllardır takip eden birisi olarak bize geldiğine hala inanamıyorum. Henüz fiziksel olarak %50 bile değildi ama geçen maç gördü herkes nasıl bir futbolcuya sahip olduğumuzu. Takımın hücum planı otursun, önde ve baskılı oynamaya başlayalım Lucas'ın değeri daha da artacaktır. Birkaç maç sonra nasıl bir canavara sahip olduğumuzu daha iyi görecek bence herkes

🫂 Avatarımı bana değiştirten tek futbolcu oldu zaten. Lucas'ı yıllardır takip eden birisi olarak bize geldiğine hala inanamıyorum. Henüz fiziksel olarak %50 bile değildi ama geçen maç gördü herkes nasıl bir futbolcuya sahip olduğumuzu. Takımın hücum planı otursun, önde ve baskılı oynamaya başlayalım Lucas'ın değeri daha da artacaktır. Birkaç maç sonra nasıl bir canavara sahip olduğumuzu daha iyi görecek bence herkes
Senin yerin ayrı Arasım

Esasında torreiranın senin avatarını kullanması lazım

bence haftada 1 maç oynuyorken 2 beki de ileri çıkarıp sergio'yu da ileri gönderip torreira'yı tek bırakabiliriz

nasıl olsa kapatır. Özellikle iç sahada nispeten zayıf rakiplere karşı böyle yapılmalı. Bunun için uygun oyuncu

1661501229132.webp

Her maç iyi oynayan transferimiz. Çok koşmasına gerek olmadan tam pozisyonların dibinde bitiyor. Valla çok beğeniyorum.

maşallah ya, mertens'le beraber takımı değiştirdiler. Ön taraf s.çmasa çok daha iyi olacak ama...

Geri
Üst Alt