#34 Lucas Torreira

Ligin çok üzerinde bir topçu resmen iki kişilik etki yaratıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.50 boyuyla hava toplarına çıkıp kazanmasını izlerken inanılmaz eğleniyorum :d Topçunun hası Melo-Fernandodan sonra baba 6 numaramız oldu sonunda

Sahane oyuncu gercekten de harika, begenmeyen laf eden goruyorum futbol izleme dersi alsinlar

Uzun yıllar bizim topçumuz olur umarım, Sevilla'nın delisi buna da musallat olmaz. :3838:

Harika oynadı. Sahanın her yerinde. bir anda çıkıp topu çalıyor, pas trafiğine katılıyor inşallah kariyeri boyunca sakatlık yaşamaz da yıllarca doya doya izleriz.

1. ve 2.bolgede topla bulusurken topu 1tik fazla ayaginda tutuyor ama 3.bolgede ayagindan cok hizli cikariyor. Tek dokunusla yunusa yolladigi pas cok klasti

1662991591861.webp

Ligimizdeki korkak idareci hakemler yüzünden hızlı hücumla gol şansı buldurabilecek şekilde temiz kaptığı toplarda faul çalınıyor bu her maç en az iki kere oluyor.

Hava toplarında şaşırtıcı derecede iyi hatta Kasımpaşa maçında bir şerefsizi öyle bir sinirlendirmiş ki herif buna havadayken vurmuş o pozisyonda da baya kötü düşmüş belinin üstüne ama bana mısın dememiş.

Ayrıca Berkan girdikten sonra daha ilerde oynayıp orada da oynayabileceğini göstermiş, hücumda hep doğru koşuları ve doğru tek topları atmıştır. Mini reis hep bizle kal olur mu.

Güney Amerikalı futbolcular genel de burada evinde gibi hissedip başarılı oluyorlar ve uzun yıllar kalıyorlar, Muslera sonrası kendisinin yeni kaptanımız olacağını düşünüyorum.

Sahanin her yerinde... Bir orta saha oyuncusu icin sürekli pas istasyonu olusturmak ve arada kalan toplari kapmak gibi kosmayi, teknigi ve oyun görüsünü gerektiren özelliklere sahip olmak cok önemli...

Seri de bunun farkli bir versiyonuydu... Bu motor, yirticilik ve fiziksel güc yoktu, playmakerligi daha agir basiyordu. Ama oda rakip pres hattinin arasinda cok rahat toplar ile bulusuyordu.

Bütün maçmarda kritik top kaptırmaları oldu ve hepsinde rakipler önemli pozisyonlar buldu. O bölgede oynayan birinin daha az hata yapması gerekiyor. Uyum süreci devam ediyor. Zamanla takıma alıştıkça bu hataların azalacağını umut ediyorum.

Geri
Üst Alt