- 30 Temmuz 2009
- 12.337
- 6.587
- 1.823
Bu sezon yaptığımız en iyi transferlerden biri. Oliveira ile birlikte orta sahamızın çehresini değiştirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın bacağını okşamı. Haksız mı peki? Haklı. Kaç yıl sonra 6 bulmuşuz. Torreira parmaklanmadığına dua etsin.Galatasarayımızın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın, transferinin ardından verdiği ilk röportaj saat 12.00'de @GSTV'de.
Ekli dosyayı görüntüle 178479
Şu röportajları usta bir kişi yapmalı. Deniz Gülen baya amatör.Galatasarayımızın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın, transferinin ardından verdiği ilk röportaj saat 12.00'de @GSTV'de.
Ekli dosyayı görüntüle 178479
1.50 boyuyla hava toplarına çıkıp kazanmasını izlerken inanılmaz eğleniyorum :d Topçunun hası Melo-Fernandodan sonra baba 6 numaramız oldu sonunda
Twitterda oliveira duruyor.
Benim boyle bi yorumum yokEn önemli özelliği sinmemesi,taylanla paspas oluyoduk herkese
Benim boyle bi yorumum yok
Bence senin ismin Resmiye ve beni begendin fotografimla yatip kalkiyorsun reys
Billurlari napicaz ona yetmez gibiHeykelini yapmaya kalksak boyundan ötürü rahatlıkla beton yeter diye düşünmekteyim.
Rakip 4 kişiyle üstüne gelirken yapamaz öyle şeyler. Takım halinde hareket edilmesi lazım.Bir iki savunma aksiyonuna gir savunmada bir seyler yap artik
beklediğim defansif aksiyonları ikinci yarı gördümBir iki savunma aksiyonuna gir savunmada bir seyler yap artik