- 6 Eylül 2014
- 93.472
- 64.315
- 4.608
Dun rezil bir top oynadi. Hele o 2. Golde yedigi basit calim yakismadi.Çok güzel bir iki ara pas attı diye anımsıyorum.
Biri net de diğerini yanlış anımsıyor olabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun rezil bir top oynadi. Hele o 2. Golde yedigi basit calim yakismadi.Çok güzel bir iki ara pas attı diye anımsıyorum.
Biri net de diğerini yanlış anımsıyor olabilirim
Bu niye iki mactir siciyor? Sanki cekinerek oynuyor iki mac önce cok daha güclüydü.
Orasi ayri ama torreira 2 haftadir iyi oynamiyor.Puhahaha foruma bak futbolcu elestiriyorlar. Mükemmel oynayan takıma ne yapti hakem görmediniz mi?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayrısı felan yok, bunlar insan insan, insan dayanamaz bu şerefsizliğeOrasi ayri ama torreira 2 haftadir iyi oynamiyor.
Daha cok agirligini koymasi ve sorumluluk almasi lazim. Bu güce sahip.Ayrısı felan yok, bunlar insan insan, insan dayanamaz bu şerefsizliğe
Daha cok agirligini koymasi ve sorumluluk almasi lazim. Bu güce sahip.
Takımın doğru dürüst bir oyun planı yok, varsa da biz onu son maçta 30 dk. izleyebildik.Burda tranfer edildiğinde mutluluktan havaya uçanlar vardı muhteşem süper topçu vs daha önce hiç izlememişim için bu yorumlara kanıp çok sevinmiştim.
10 maç sonunda hayal kırıklığı olmasa da bu mu yani diyorsun hiç öyle 30 milyon euro’luk topçu klası ve havası yok.yok efendim adam ön libero şu bu demesin kimse .bahsettiğim şey etkisi kısıtlı takıma ve oyuna. Topu oyuna sokarken özgüvenli şekilde boşa çıkıp takımı atağa başlatmıyor mesela fernando ve seri bu konuda çok iyiydi isterse rakip 3-4 kişi bassın ustalıkla pas veya driplingle sıyrılır rakibe eksik hücum etme şansı bulurduk.
Keza uzun 60 metrelik paslar pek denemiyor.daha çok mücadele ile garanti pasla idare ediyor. Fiziken fit olur takıma uyum sağlar performansı artabilir inşallah da şu ana kadar sıradan bir performans verdi.Berkan ın bireysel hata yapıp gol yedirmeyen yabancı versionu.
Teknik adamsın klassın yani kariyerini bilenler öyle diyor bir kez de şöyle boş alanları topla top sürerek geç rakibi şaşırt risk al.
İnşallah daha iyi oynar bu maliyete bu performans yeterli değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha cok agirligini koymasi ve sorumluluk almasi lazim. Bu güce sahip.

Okadar da degil, iki mac önce gayet iyidi ve yeni gelmis takima. Ama artik adapte sürecini üstünden atip sorumluluk almali.Burda tranfer edildiğinde mutluluktan havaya uçanlar vardı muhteşem süper topçu vs daha önce hiç izlememişim için bu yorumlara kanıp çok sevinmiştim.
10 maç sonunda hayal kırıklığı olmasa da bu mu yani diyorsun hiç öyle 30 milyon euro’luk topçu klası ve havası yok.yok efendim adam ön libero şu bu demesin kimse .bahsettiğim şey etkisi kısıtlı takıma ve oyuna. Topu oyuna sokarken özgüvenli şekilde boşa çıkıp takımı atağa başlatmıyor mesela fernando ve seri bu konuda çok iyiydi isterse rakip 3-4 kişi bassın ustalıkla pas veya driplingle sıyrılır rakibe eksik hücum etme şansı bulurduk.
Keza uzun 60 metrelik paslar pek denemiyor.daha çok mücadele ile garanti pasla idare ediyor. Fiziken fit olur takıma uyum sağlar performansı artabilir inşallah da şu ana kadar sıradan bir performans verdi.Berkan ın bireysel hata yapıp gol yedirmeyen yabancı versionu.
Teknik adamsın klassın yani kariyerini bilenler öyle diyor bir kez de şöyle boş alanları topla top sürerek geç rakibi şaşırt risk al.
İnşallah daha iyi oynar bu maliyete bu performans yeterli değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi