#34 Lucas Torreira

Adamın ayağı kırılıyordu hakem sarı kart verip geçiştirecekti neredeyse

Herşeyi iyi hoşda çok yavaş oynuyor.Çok kasmadan yavaş yavaş oynuyor.Daha hızlı koşup bassa topla hızlı çıkıp hızlı pas verse takım iki level atlayacak

fena değildi de dikkatimi çekti derin topları fazla denemiyor denese de biraz geç düşünüp atıyor. bugun hem emre hem de rashica birkaç kez koşu gösterdi torreira oralı olmadı pek
Emre ısrarla koşu gösteriyor ısrarla top istiyor evet istediğini yerine getirdi ona topu attı. Emre napti. Geriye döndü hep. Adam kimin ne mal. Olduğunu biliyor

Torreira iyi ama daha iyisini yapabilir, bikere sahadaki en güclü oyuncu. Tam bir boga iste. Daha fazla sorumluk almali @Sami Karakoç dedigi gibi, daha fazla dikine pas atmali.
ya istese kralını yapar ayağı çok iyi ama yukarda da yazılmış belki takım geçiş yemesin top bizde kalsın diye daha basit oynamayı tercih ediyordur.

Dünya kupasına 3 haftadan az kaldığı için sakınıyor kendini. Sakatlıksız bir şekilde dünya kupasından dönerse gerçek performansını görürüz ikinci yarıda.

Olimpiyat Stadı Torreira için ev gibi. 2.kez burada oynuyor ve çok rahat oynadı. Yine harikaydı. Kesiciliği ve top dağıtımı üst seviyeydi zaten. Kariyer olarakta performans olarakta ligin en iyi ön liberosu Lucas Torreira
InCollage_20221028_224125122.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyun kurma konusubda insiyatif almıyor biraz daha fazla top dağıtmalı iyiyken daha geriye gidiyor oyunu gibi geldi bana

Olm şunu banlayın yav bunlar nasıl hikayeler git köşe yazarı ol

Toreyra daha efektif kullanılabilecek bir futbolcu esasen.

Okan'ın verdiği göreve sadık kalıyor olmalı ki, onu belli bir alanda görüyoruz genelde.

Şut ve pas özelliğini pek göremedik bugüne kadar.

Herşeyi iyi hoşda çok yavaş oynuyor.Çok kasmadan yavaş yavaş oynuyor.Daha hızlı koşup bassa topla hızlı çıkıp hızlı pas verse takım iki level atlayacak
nası yavas oynuyo ya benim gördüğümde tek pas ve dikine oynayan bir toreira var. dünde öyleydi.

nası yavas oynuyo ya benim gördüğümde tek pas ve dikine oynayan bir toreira var. dünde öyleydi.
Önü boşken top sürerek hızla çıkmıyor ekseni etrafında dönüp kısa oynuyor.Geri dönüşlerde sakin sakin koşa koşa geliyor.Melonun son dönemi böyleydi ama yaşlanmıştı yormamak için diyorduk. toreira 1.60 boy 50 kilo istese fırtına gibi koşar basar topla çıkar.Çok temkinli oynuyor.Belki bazılarının dediği gibi dünya kupası için böyledir.
Tek pas ve dikine oynadığı doğru fakat tek pası ve dikine verdiği pası geç veriyor.Top sürmesini geçtim Sneijder de top sürmezdi ama ayağına geldiğinde saniyede pası çıkarır oyunu hızlandırır geçiş oyununda rakibi bozardı.
Bu oyunundan çok daha hızla ve iyi oynayabileceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt