#34 Lucas Torreira

Sezon basindan bu yana ovduk ama bu aksam yaptiklarin cezasiz kalmamali. Kotu oynaman bir yana bilerek sari yiyip Sivas gibi hayati bi deplasmana gitmemek olmadi. Yeni yil izni verilmemeli kendisine. Agir bir para cezasi kesilmeli.

Bilerek yaptigini dusunumyorum. O karakterde bir oyuncu degil. Hatalari oldu ama okadari da degil.
1 mac kotu oynadi diye asalim keselim gibi bi durum yok. Elestirimizi yapip onumuzdeki maca bakiyoruz.

Yazıklar olsun.. Sattın takımı, karakterin buymuş senin, iyi olmuş DK’de saniye bile süre almaman hatta kadroya bile girmemeliydin

Para cezası almalı Galatasaray hiç bir oyuncuya muhtaç değil kupa kaldırdığımız sahada herkesle oynarız. Çok uyuz oldum buna.

arsenal taraftari hakliymis dedirtmez umarim

Bilerek yaptıysa yakışmadı, çok anlamsız kart, dicem FB maçında cezalı olmamak için yaptı o da değil m 3 hafta sonra, anlamsız oldu bu

Her insan hata yapar. Takımın gizli kahramanı Torreira. Ayarında bir ceza verilir yolumuza devam ederiz.

Edit: Ayrıca antrenmanlar devam ediyor. Bu yoğun fikstürde tatile falan çıkacağı yok. Adam yemek için bahane aramayalım.

Maç öncesi kesin uyarmışlardır bunu sarı kart görme dikkat et diye bunu bile bile hiç anlamı olmayan bir kart gördü

Bilerek yaptigini dusunumyorum. O karakterde bir oyuncu degil. Hatalari oldu ama okadari da degil.
1 mac kotu oynadi diye asalim keselim gibi bi durum yok. Elestirimizi yapip onumuzdeki maca bakiyoruz.
Bence kesinlikle bilerek yaptı. Güney amerikalı topçuların yılbaşında yıllardır uyguladığı taktik

Geri
Üst Alt