#34 Lucas Torreira

Çiftlikte sıradan bir gün.

Sıfır dk süre aldığın dünya kupasından en geç sen gel,
Bilinçli sarı görüp cezalı duruma düş,
Memleketine git gelme.

Ne ala değil mi? Demiştim takımda bir başıboşluk olduğu net. hem sahada, hem saha dışında çok net belli oluyor.
Ayıp ya

Çiftlikte sıradan bir gün.

Sıfır dk süre aldığın dünya kupasından en geç sen gel,
Bilinçli sarı görüp cezalı duruma düş,
Memleketine git gelme.

Ne ala değil mi? Demiştim takımda bir başıboşluk olduğu net. hem sahada, hem saha dışında çok net belli oluyor.
Takimda basibosluk yok; yönetim ve Okan Hoca oyunculara anlayışlı davranıp en iyi performansı almaya calisiyorlar. Icardi, Mertens, Torreira gibi oyuncuları disipline etmeye calisirsaniz tamamen kaybedebilirsiniz. Bence Okan Hoca doğru yapıyor ama tabi oyuncununda iyi niyetli olması lazım. Oyuncu iyi niyetli olmazsa Okan Hoca ve yönetim ne yaparlarsa yapsın O oyuncudan faydalanmak zor olur.

Balık baştan kokar, Icardi zırt pırt Arjantin'e giderse istediği zaman antrenmana çıkarsa diğer oyunculara örnek teşkil eder.
Torreira ne kadar iyi oyuncu olsa da evcil bir oyuncu İtalya'yi evi gibi görüyor zaten İngiltere ve İspanya da başarısız olma sebeplerinden en önemlisi bu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zırva msjlar atmayı kesip adamın anneannesini kaybettiği için ülkesine gittiğini öğrensek iyi olacak. hayır çok değil biraz üstte paylaşılmış zaten. resmi site de açıkladı. bunu bilip de yazıyorsanız insanlığınıza tüküreyim zaten.

torreira'nın başı sağolsun. annesini kaybetmişti, şimdi de anneannesi. derbiyi düşünüyorsunuz fakat ailesine düşkün biri için etkisinden çıkmak kolay olmaz.

bu heriften ümidi keselim derim

Arkadaslar adamin yakini öldü. Siz bu halde is yerinize gidermisiniz? Persembe dönüyormus zaten

Hiç inanasım gelmiyor babaanne haberine nedense.. Bu sene gelenlerden en delikanlı Mertens çıktı.

Oldu Bi dahakine söyleriz kulüp ölüm belgesini de paylaşır sizi inandırmak için

Geri
Üst Alt