- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Mal mısınız beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp yaÇiftlikte sıradan bir gün.
Sıfır dk süre aldığın dünya kupasından en geç sen gel,
Bilinçli sarı görüp cezalı duruma düş,
Memleketine git gelme.
Ne ala değil mi? Demiştim takımda bir başıboşluk olduğu net. hem sahada, hem saha dışında çok net belli oluyor.
Takimda basibosluk yok; yönetim ve Okan Hoca oyunculara anlayışlı davranıp en iyi performansı almaya calisiyorlar. Icardi, Mertens, Torreira gibi oyuncuları disipline etmeye calisirsaniz tamamen kaybedebilirsiniz. Bence Okan Hoca doğru yapıyor ama tabi oyuncununda iyi niyetli olması lazım. Oyuncu iyi niyetli olmazsa Okan Hoca ve yönetim ne yaparlarsa yapsın O oyuncudan faydalanmak zor olur.Çiftlikte sıradan bir gün.
Sıfır dk süre aldığın dünya kupasından en geç sen gel,
Bilinçli sarı görüp cezalı duruma düş,
Memleketine git gelme.
Ne ala değil mi? Demiştim takımda bir başıboşluk olduğu net. hem sahada, hem saha dışında çok net belli oluyor.
bi dahakine söyleriz sen varken ölsün babaannesi.Hiç inanasım gelmiyor babaanne haberine nedense.. Bu sene gelenlerden en delikanlı Mertens çıktı.
ne yani koskoca Galatasaray kulübüdemi yalan söylüyor yani?...Hiç inanasım gelmiyor babaanne haberine nedense.. Bu sene gelenlerden en delikanlı Mertens çıktı.
Soyal medya hocamÇıldırcam bu forumda yav
Ayip yaHiç inanasım gelmiyor babaanne haberine nedense.. Bu sene gelenlerden en delikanlı Mertens çıktı.