#34 Lucas Torreira

Çok acı bir durum sanırım yanlış hatırlamıyorsam küçük yaşta annesini kaybetmiş anneannesi tarafından büyütülmüş biri torreira o yüzden bu sıradan bir kayıp değil hayatının en büyük kaybı olsa gerek cidden üzücü bir durum sabır diliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok acı bir durum sanırım yanlış hatırlamıyorsam küçük yaşta annesini kaybetmiş anneannesi tarafından büyütülmüş biri torreira o yüzden bu sıradan bir kayıp değil hayatının en büyük kaybı olsa gerek cidden üzücü bir durum sabır diliyorum

Burada neler yazılıyor ya Şaka gibi hocam .

Sana ihtiyacımız var yoksa fener maçında ayvayı yeriz

Burada neler yazılıyor ya Şaka gibi hocam .

Bazı şeyleri cidden abartıyoruz adamı annesi gibi büyüten hayatındaki en büyük varlığı olan insanı kaybetmiş sıradan bir vefat değil bu ama herkes sanki adamın mahalle bakkalı ölmüşte onun cenazesine katılmış gibi tepki veriyor şaka gibiyiz

Lucas Torreira: "Teşekkürler Gomis, teşekkürler kardeşim. Teşekkürler Galatasaray taraftarı. Tüm takıma, herkes bana gösterdiğiniz için sevgi ve destek için teşekkür ederim. Bunu asla unutmayacağım."

Duygulanmış bence harbiden. Başı sağolsun. Gelecek oynayacak ben öyle düşünüyorum.

Başın sağolsun. Bir başka konuysa gitmek istiyor haberlerinin baştan beri operasyon olduğunu düşünüyorum buradaki arkadaşlık buradaki sıcak ortamı İtalya'da bulamaz genelde Güney Amerikalı futbolcular bir kez geldiği zaman bir daha gitmek istemiyorlar Muslera gibi 10 seneyi aşkın bir vatandaşı var muhtemelen de Muslera gereken desteği fazlasıyla sağlıyordur.

Berkan nekadar iyi mücadele etsede torreira olmayınca ortasahamiz Gençlerbirliği ortasahasina dönüyor
Musleradan sonra kadronun vazgecilmezi

Geri
Üst Alt