#34 Lucas Torreira

Reisssss
IMG_20230121_193048.webp

Nasıl aldık helal olsun

Birçok büyük takımın vazgeçilmez adamı olur Torreira

Fernando da iyi 6 numaraydı ama Melo sonrası ilk defa çok iyi bir kesicimiz oldu bence büyük takımların ya da önde oynayan takımların arkasını toplayan bir kesici olmazsa olmaz Fatih hoca bu hatayı yaptı Okan hoca yapmadı. Buradan Grillitsch'e teşekkür ediyorum iyi ki 3-5'in lafını yapmış.

Fernando da iyi 6 numaraydı ama Melo sonrası ilk defa çok iyi bir kesicimiz oldu bence büyük takımların ya da önde oynayan takımların arkasını toplayan bir kesici olmazsa olmaz Fatih hoca bu hatayı yaptı Okan hoca yapmadı. Buradan Grillitsch'e teşekkür ediyorum iyi ki 3-5'in lafını yapmış.
bence fatih terim'in futbolcudan anlamadigi icindir. 6 numaraya 10 transfer yapti, hic biri fernando'nun boslugunu kapatamadi. okan 1 de 1 yapti

Nasil bi adam olm bu.Stadtaydim bugun sanki 3 tane Torrerira vardi sahada.Bi adam her an dogru yerde olur mu akil alir gibi degil.Galatasarayda on libero dendiginde surekli Fernando-Melo kistastir bizim icin ancak Torreira bu ikilinin pabuclarini dama atacak cinsten oynuyo.Bu aksamki perfromansi gelmiş gecmis en iyi on libero performanslarinda ilk 3’e girer.Boyle bi performans uzun zamandir hatirlamiyorum.Muazzam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisine duygusal bir parça yollamak istiyorum.

Mertens ve Oliveira gibi iki süper klas generali ancak Torreira gibi bir asker tamamlardı.

bence fatih terim'in futbolcudan anlamadigi icindir. 6 numaraya 10 transfer yapti, hic biri fernando'nun boslugunu kapatamadi. okan 1 de 1 yapti
Fatih hoca bence kendi sisteminden ödün verip modern futbola göre hareket etmese farklı şeyler denemese 6 numara alırdı hatta başarılı da olurdu ama hoca bence gereksiz yere 8 numaralardan 6 numaraya çevirmeye çalıştı belki Avrupa da işlerdi ama ülke futbolu 6 numarasız oynamaya elverişli bir futbol ülkesi değil.

İlk zamanlar diğer oyuncuların hepsinde bir rrisk vardı kötü performansta şaşırmam diyordum ama torreirda bunu kabul edemiyordum.Bu yüzden ilk zamanlar benim için en büyü hayal kırıklılığı diyordum.Kötü oynadığı için değil gene ortalamayı tutturuyordu fakat lige damga vurur diye düşünüyordum.Sonunda kendisinden beklenen performansı gösteriyor.Muazzam oynuyor..

müthiş oynuyor birkaç maçtır

istediğimiz torreira tam olarak buydu

Geri
Üst Alt