- 11 Kasım 2012
- 14.119
- 3.986
- 1.328
Bu performansı şampiyon yapar bizi. Müthiş domine ediyor orta sahayı.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısa olduğu için yere çok ii basıyor, uzun olsa şu izlediğimiz defansif nitelikleri azalırdı benceah ulan 10 cm daha boyu olsa tadindan daha da yenmezdi![]()
Bir takım orta sahası kadar güçlüdür.
O iş Muslera'da biter aynı ülkenin vatandaşı milli takımda beraber oynuyorlar sonuçta 13 senedir bu ülkede olan bir isimden bahsediyoruz iyi referans olursa sonra ki kaptanımız neden olmasınKapacaklar diye cok korkuyorum
Kapacaklar diye cok korkuyorum
Her sene 1 veya 2 oyuncu satar yerine potansiyel oyuncular alır devam ederim. Olması gereken bu olur 3 oyuncu birden gönderilmez en fazla 2 oyuncu gider o da çok ekstrem rakamlar gelirse olur. Boey 30 m euro'dan aşağı satmaz eğer teklif gelirse de satar yerine Fransa liginde potansiyeli olan bir isme yatırım yapardım ya da Nelsson gider aynı şekilde Kuzeyli ülkelerden bir stoper arar bulur getirirdim. Torreira için Muslera büyük şans bence uzun yıllar bu ülkede kalmış biri olarak iyi adapte eder.Sene sonu elde tutmakta zorlanacagimiz 3 isim (bugun itiabriyle) : Boey, Nelsson ve Torreira.. Bunlarin yanina Icardi ve Rashica kiralik bitimi de eklenirse cok travmatik olabilirYonetim cok iyi calismali, ve suan gereksiz isimlere gereksiz paralar harcamamalari lazim.
Oylede büyük kulüp gelince dopcunun ister istemez aklı karisiyor be umudumO iş Muslera'da biter aynı ülkenin vatandaşı milli takımda beraber oynuyorlar sonuçta 13 senedir bu ülkede olan bir isimden bahsediyoruz iyi referans olursa sonra ki kaptanımız neden olmasın
Ah satmasını becerbilsek gam yemiyecemde piyasaya göre ucuza saliyoruz topculariSene sonu elde tutmakta zorlanacagimiz 3 isim (bugun itiabriyle) : Boey, Nelsson ve Torreira.. Bunlarin yanina Icardi ve Rashica kiralik bitimi de eklenirse cok travmatik olabilirYonetim cok iyi calismali, ve suan gereksiz isimlere gereksiz paralar harcamamalari lazim.