#34 Lucas Torreira

Her sene 1 veya 2 oyuncu satar yerine potansiyel oyuncular alır devam ederim. Olması gereken bu olur 3 oyuncu birden gönderilmez en fazla 2 oyuncu gider o da çok ekstrem rakamlar gelirse olur. Boey 30 m euro'dan aşağı satmaz eğer teklif gelirse de satar yerine Fransa liginde potansiyeli olan bir isme yatırım yapardım ya da Nelsson gider aynı şekilde Kuzeyli ülkelerden bir stoper arar bulur getirirdim. Torreira için Muslera büyük şans bence uzun yıllar bu ülkede kalmış biri olarak iyi adapte eder.

Zaten Ross var elimizde ki bu nedenle alindi, veliahti gibisinden. Iyi de izlenim vermisti. Katiliyorum, Boey icin +20m + %20 sonraki satis payi gibi bir anlasma ideal olani. Gonul ister daha fazlasina satalim ama ben bizim istatistikleri baz alarak en az diyorum :)

Oylede büyük kulüp gelince dopcunun ister istemez aklı karisiyor be umudum
Sonuçta bizde büyük takımız tabi üst ligdeki büyük takımlarla fark var ama yavaş yavaş ait olduğumuz Avrupa'ya dönmeye çalışıyoruz bu yönetimle hedefler her geçen gün büyüyecek doğru yapılanma, doğru ekonomi ve doğru yapıyla belki bambaşka noktalara gideceğiz. Şampiyonlar ligi elemeleri çok dert değil şampiyon takımlarla oynayacağız Benfica, Monaco ve 5 büyük ligden takımlar olmayacak oraya kalmak zor değil. Ben nedense devam edeceğini hatta Icardi de devam edeceğini düşünüyorum bazen takım içi kurulan aile ortamı çok şey ifade eder bizde de o var.

storysindeki çocuğu mu yoksa yeğeni falan mı

bu adam evliyse neden kendini bu kadar yalnız hissediyo anlamadım

Zaten Ross var elimizde ki bu nedenle alindi, veliahti gibisinden. Iyi de izlenim vermisti. Katiliyorum, Boey icin +20m + %20 sonraki satis payi gibi bir anlasma ideal olani. Gonul ister daha fazlasina satalim ama ben bizim istatistikleri baz alarak en az diyorum :)
Olması gereken yapı bu ne zaman ki Avrupa'da başarılar kazanmaya başlar sponsorluklar bulur gelirlerimiz üst düzey olursa o zaman işte işler değişir satıcı değil başarı odaklı pişmiş oyuncuları alırız. Erden Timur ile bu yapı tahminim 4-5 sene içinde gerçekleşir adım adım borçları sıfırlayıp sürekli gelir elde eden projeleri uygularsak bir noktadan sonra hedeflerde büyüyecek.

Olması gereken yapı bu ne zaman ki Avrupa'da başarılar kazanmaya başlar sponsorluklar bulur gelirlerimiz üst düzey olursa o zaman işte işler değişir satıcı değil başarı odaklı pişmiş oyuncuları alırız. Erden Timur ile bu yapı tahminim 4-5 sene içinde gerçekleşir adım adım borçları sıfırlayıp sürekli gelir elde eden projeleri uygularsak bir noktadan sonra hedeflerde büyüyecek.

Ben bu yasima geldim henuz borcsuz ve mali sorunsuz bir Galatasaray hatirlamiyorum :) O nedenle umarim diyorum. Keske olsa..

Ben bu yasima geldim henuz borcsuz ve mali sorunsuz bir Galatasaray hatirlamiyorum :) O nedenle umarim diyorum. Keske olsa..
Erden Timur'un ben vizyonuna güveniyorum içeriden ve dışarıdan yemek isteyenler olacak ama taraftar dimdik arkasında durduğu sürece hiçbir şey olmaz. Seneye Kemerburgaz tesislerine geçip Florya projesini de uygulamak lazım. Mecidiyeköy'den 1.7 milyar TL'ye yakın para girdisi olacak Riva 3. Etap Villalardan çok iyi paralar gelecek. Bence Florya'yı da uygulayıp ilk önce borçları sıfırlarız sonrasında bence satış yerine kiralık olarak kullanılacak yerler inşa etmeye başlarız. Bu işler adım adım olacak bu süreçte başarılarda geldikçe sportif olarak sponsorluklarda güçlenir hele ki Avrupa'da da iyi işler yapmaya başlarsak o zaman çok iyi noktalara geliriz.

Erden Timur'un ben vizyonuna güveniyorum içeriden ve dışarıdan yemek isteyenler olacak ama taraftar dimdik arkasında durduğu sürece hiçbir şey olmaz. Seneye Kemerburgaz tesislerine geçip Florya projesini de uygulamak lazım. Mecidiyeköy'den 1.7 milyar TL'ye yakın para girdisi olacak Riva 3. Etap Villalardan çok iyi paralar gelecek. Bence Florya'yı da uygulayıp ilk önce borçları sıfırlarız sonrasında bence satış yerine kiralık olarak kullanılacak yerler inşa etmeye başlarız. Bu işler adım adım olacak bu süreçte başarılarda geldikçe sportif olarak sponsorluklarda güçlenir hele ki Avrupa'da da iyi işler yapmaya başlarsak o zaman çok iyi noktalara geliriz.

Diyorum ya iste, umarim olur. Aysal gibi carcur da etmezler umarim. Daha saglam bir yapi istiyorum ben her donem birkac yildiz etrafinda caliskan ve gelisen oyuncular.. Onlarda 1-2'sini satip yenilerini eklemek... Reklam, CL katilimlari, kupa ve basarilar zaten bu Samanyolu'nun sonucu olacaktir. Bizim artik, Terim'in koydugu CL/yeni bir Avrupa Kupasi vizyonunu realize etmemiz gerekiyor. Yine Aysal'in koydugu vizyon gibi Kurumsal bir surdurulebilir yapi kurmak gerekiyor. Ama bunlarin hepsi, lafta degil ozde olmali.. Ne Terim hoca gibi inat ne de Aysal gibi sacmalamadan..

Diyorum ya iste, umarim olur. Aysal gibi carcur da etmezler umarim. Daha saglam bir yapi istiyorum ben her donem birkac yildiz etrafinda caliskan ve gelisen oyuncular.. Onlarda 1-2'sini satip yenilerini eklemek... Reklam, CL katilimlari, kupa ve basarilar zaten bu Samanyolu'nun sonucu olacaktir. Bizim artik, Terim'in koydugu CL/yeni bir Avrupa Kupasi vizyonunu realize etmemiz gerekiyor. Yine Aysal'in koydugu vizyon gibi Kurumsal bir surdurulebilir yapi kurmak gerekiyor.
Aysal olayı bu yönetimden biraz farklı orada bence ego savaşları olmasa çok farklı noktalara gelirdik iç düzende birbirlerine karşı dolduruşlara gelmeseler belki de o dönem her şeyin başlangıcı olacaktı sonrasında zaten Mancini ve Prandelli hatta yapılan transferlerle borçlar uçtu gitti. Uzun lafın kısası omurgayı tutmak lazım Torreira'yı ikna etmek de lazım.

bu herifi bir şekilde oyalayıp 33 yaşına kadar kadroda tutmalıyız.

özellikle şampiyonlar ligi kadrosu kuruluyor bir sene daha dur diye şimdiden bastıralım

Aysal olayı bu yönetimden biraz farklı orada bence ego savaşları olmasa çok farklı noktalara gelirdik iç düzende birbirlerine karşı dolduruşlara gelmeseler belki de o dönem her şeyin başlangıcı olacaktı sonrasında zaten Mancini ve Prandelli hatta yapılan transferlerle borçlar uçtu gitti. Uzun lafın kısası omurgayı tutmak lazım Torreira'yı ikna etmek de lazım.

+ siyasete yenik dustuler...

Cok buyuk firsat gecmisti elimize bildigin ligin B.Munih'i olmamiz "resmi" olarak tecil edilecekti ki o hamleyi yaptilar... Biz de alet olduk.. Ustune sivadik.. Neyse, gecmis, gecmiste kaldi. Erden ve diger yoneticiler bunlari da iyi analiz etmeliler.

umarım sezon sonuna kadar kalır daha fazla kalacağına dair umudum yok maalesef

Orta sahamizda iki tane torreira ve önlerinde iyi bir pasör olsaydi bu orta saha hic bir macta yikilmazdi. Bizim orta saha biraz direncsiz kaliyor. Sergio ve Mertens kendini bol bol yere atan türden oyuncular. Ben su 6-8-10 olayini sevmiyorum. 6-6-10 oyna daha faydali olur. Veya 8 numara ndiaye tarzi bir herif olmali.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maaşını artıralım evlendirelim boğaza nazır yalı tutalım haftada bir gün antrenmana gelmesin ama kadromuzda olsun .
İkinci bir gomis vakası yaşarız giderse bulamayız bu kadar kalitelisini

Geri
Üst Alt