#34 Lucas Torreira

Orta sahamizda iki tane torreira ve önlerinde iyi bir pasör olsaydi bu orta saha hic bir macta yikilmazdi. Bizim orta saha biraz direncsiz kaliyor. Sergio ve Mertens kendini bol bol yere atan türden oyuncular. Ben su 6-8-10 olayini sevmiyorum. 6-6-10 oyna daha faydali olur. Veya 8 numara ndiaye tarzi bir herif olmali.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende orta sahanın uyumsuz olduğunu düşünüyorum..Mertens sanki 10 dan ziyate tam forvet oyuncusu özelliklerini taşıyor.Tabiki yaşıda çok fazla oda performansını etkileyebilir..oli 10 no oynasa daha iyi olur gibi..sağlam6-8 karışımı bir oyuncu ile çok daha iyi bir takım oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images%20(49).webp

Ey gidi. O dönem bilek gitmeseydi kariyeri Süper Lig'e hiç uğramazdı muhtemelen.

0_GettyImages-1254270240.jpg

Bu kadar mücadeleci-yıldırıcı olmasına rağmen rakibi tahrik etmek, kasıtlı yaralayıcı hamleler, hakemi kandırmaya yönelik hareketlerde bulunmak gibi çirkefliklerle pek işinin olmaması da ayrıca takdir edilesi özelliği ki o sayede rakip futbolcular da kendisine faul yaptıklarında filan özür diliyor çoğu defa. ''Ektiğini biçersin'' hesabı...

Son 3 maçtır sahanın en iyisi. Tempo olarak Atletico Madrid, Arsenal ve çıkış dönemi Sampdoria zamanlarınında üstüne çıkmaya başladı. Sene sonunda elimizde tutmak çok zor olacak Lucas Torreira'yı.. Umarım hep bizimle olursun ligin en iyi ön liberosu
20230123_172254.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Giresunspor macinda gol atacagi hissi geldi.

Son 3 maçtır sahanın en iyisi. Tempo olarak Atletico Madrid, Arsenal ve çıkış dönemi Sampdoria zamanlarınında üstüne çıkmaya başladı. Sene sonunda elimizde tutmak çok zor olacak Lucas Torreira'yı.. Umarım hep bizimle olursun ligin en iyi ön liberosu
20230123_172254.webp

Son 3 maçtır sahanın en iyisi. Tempo olarak Atletico Madrid, Arsenal ve çıkış dönemi Sampdoria zamanlarınında üstüne çıkmaya başladı. Sene sonunda elimizde tutmak çok zor olacak Lucas Torreira'yı.. Umarım hep bizimle olursun ligin en iyi ön liberosu Ekli dosyayı görüntüle 189519

Tempo olarak Sampdoria ve Arsenal ilk döneminin yarısı kadar ancak vardır. O seviyenin üstünü geçtim yanına yaklaşsa zaten bu konunun sayfa 74 değil 174 falan olurdu. Daha önce birkaç mesajda da belirtmiştim, şu an izlediğimiz Lucas henüz %100 değil, takım oturup hücum özgüvenini daha da kazandıkça bu adamın kazanamayacağı top yok hücum preslerinde. Sahipsiz top istatistiklerini falan paramparça eder.:hat:
Arsenal ilk döneminde beyaz Kante diyordu EPL izleyicileri bu adama.

Son 3 maçtır sahanın en iyisi. Tempo olarak Atletico Madrid, Arsenal ve çıkış dönemi Sampdoria zamanlarınında üstüne çıkmaya başladı. Sene sonunda elimizde tutmak çok zor olacak Lucas Torreira'yı.. Umarım hep bizimle olursun ligin en iyi ön liberosu Ekli dosyayı görüntüle 189519

kamki aynı hazır mesajı 3 gün evvel bi kaç mesaj ustte paylaşmısın zati

Geri
Üst Alt