- 17 Ağustos 2009
- 44.160
- 33.269
- 3.448
Hep müdahaleleri konuşuluyor ancak bu adamın Nelsson kadar kaliteli yer tutuşu var. Havuza top düşürttürmüyor asla. Ortadan delemiyorlar tek olmasına rağmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle ki ben hala çok daha üstüne çıkmasını bekliyorum. Hücuma çıkarken saha dağılımını iyi yapabilsek, kanatları daha iyi çalıştırsak o güzel uzun paslarını da göreceğiz. Umarım seneye bizimle kalır da Avrupa maçlarında da kafamız rahat izlerizKing zamanında yolunu az gözlemedik beklediğimize değdiriyor @Aras Şimşek
elimizde tutamayiz cok net
15m+ bir teklif bekliyorum
@Aras Şimşek
hemen yerine adam scouting yapalim ahbap
15 m euro'ya anca Berkan satılır. Torreira için zaten prime dönemi olursa hele ki Avrupa da oynuyor olsa 60-70 m euro'lar konuşulurdu bence satmayıp Muslera sonrası kaptan yapmaya hazırlanmalıyız. Muslera yavaş yavaş hazırlasın ülkeye iyice alışmış gözüküyor.elimizde tutamayiz cok net
@Aras Şimşek
O kadar endişelenilecek bir şey yok aslında. Lucas tek DOS oynamayı seven birisi, tüm orta sahayı dilediği gibi kullanıp, enine oynamayı çok sever. Kolay kolay da sakatlanmaz darbeler hariç. Dediğim gibi bu adamın daha gerçek performansını hala görmedik. İtalya ve Arsenal ilk dönemlerinde izlerken insan yoruluyordu, kendi ceza sahasında kaptığı topla başlayan atakta rakip ceza sahasında gol kovalayabilen bir adamÇok fazla yük biniyor, sıklıkla ekstra müdahaleler yapmak zorunda kaldıkça da endişeye kapılıyorum, sakatlanma ihtiimalini düşünerek...
Yokluğu, Oliveira' dan net daha çok hissedilir, bugünkü gibi maçları baz alırsak. Allah nazarlardan saklasın, amiin!..
15 m euro'ya anca Berkan satılır. Torreira için zaten prime dönemi olursa hele ki Avrupa da oynuyor olsa 60-70 m euro'lar konuşulurdu bence satmayıp Muslera sonrası kaptan yapmaya hazırlanmalıyız. Muslera yavaş yavaş hazırlasın ülkeye iyice alışmış gözüküyor.
Satılacaksa 15m++'nın da ++++'sı falan olmalı. Şu an 20m€ civarına bile Lucas gibi adam bulmak çok zor. 23 yaş altı genç yetenek bulunabilir belki, yatırım yapılır ama kısa vadede bu soğukkanlılığa sahip, derbiye ağzında sakızla gülerek girecek kadar rahat ve işini iyi yapabilen bir adam bulmak çok zorelimizde tutamayiz cok net
@Aras Şimşek
Başlarda belki ön yargılı gelmiş olabilir ama Muslera faktörü var bir de Güney Amerikalı futbolcular bu ülkeyi çok seviyorlar hem kültür hem de tribün olarak benziyoruz insanlarımız sıcakkanlı bence burada kalıp efsane olmak isteyecek başlarda fikri farklıysa bile değiştiğini düşünüyorum.ben torreiranin burda fazla kalacani sanmiyom ahbap. Adam italya asigi, milan, roma, juve den ciddi teklif gelirse aninda gitmek ister.
25m euro kapidan acalim
Satılacaksa 15m++'nın da ++++'sı falan olmalı. Şu an 20m€ civarına bile Lucas gibi adam bulmak çok zor. 23 yaş altı genç yetenek bulunabilir belki, yatırım yapılır ama kısa vadede bu soğukkanlılığa sahip, derbiye ağzında sakızla gülerek girecek kadar rahat ve işini iyi yapabilen bir adam bulmak çok zorŞaka değil bu adamı yakın geçmişte Kante ile kıyaslıyorlardı ki sakatlık sorunu ve annesinin kaybı olmasaydı o seviyelere yükselebilecek donanıma da sahipti.
İtalya aşığı değil aslında, İtalya'da taraftarlara aşıktı. Çok duygusal bir adam, Fio taraftarıyla bile arasında bağ oluştu diye bu yaz sürekli oraya gitmek istemişti. Geçen haftalarda yaşadığı kaybından sonra taraftar ve takımın desteğini aldı, döndükten sonra performansının nasıl yükseldiğini görmüşsünüzdür. Taraftar ile bağı da her hafta güçleniyor.ben torreiranin burda fazla kalacani sanmiyom ahbap. Adam italya asigi, milan, roma, juve den ciddi teklif gelirse aninda gitmek ister.
25m euro kapidan acalim