#34 Lucas Torreira

Babaanne olayında sana inanmadığım için özür dilerim bebeğim. Böyle konsantre ol canımı ye.. Bugün dans etti sahada, inanılmazdı, tekte pasları, ayak içi, dışı, hırsı.. Mükemmeldi..

Adını anmak istemesem de Torreira-Gedson ikilisi acayip bir şey olabilirdi. He Gedsonu alsak Torreirayı almazdık yüksek ihtimal orası ayrı tabii

Adamım benim. Sezon finalini de 37. hafta derbide attığı gol sonrası şuna benzer bir sevinçle yapacak 🧿

lucas-torreira-arsenal.gif

Adını anmak istemesem de Torreira-Gedson ikilisi acayip bir şey olabilirdi. He Gedsonu alsak Torreirayı almazdık yüksek ihtimal orası ayrı tabii
Gedson Oliveira'nın oyuna koyduğu aklı koyamazdı. Daha kısır takım olurduk. Ama oyunu tutma anlamında iyi hamle olurdu.

Gedson Oliveira'nın oyuna koyduğu aklı koyamazdı. Daha kısır takım olurduk. Ama oyunu tutma anlamında iyi hamle olurdu.

Beraber oynasalar çelik orta sahamız olurdu yalnız. Torreiranin ofansif yönünü de kullanabilirdik. Şuan sürekli 2-3 adamın defansif işini yapıyor böylelikle ofansif oyuna fazla katkı veremiyor

Beraber oynasalar çelik orta sahamız olurdu yalnız. Torreiranin ofansif yönünü de kullanabilirdik. Şuan sürekli 2-3 adamın defansif işini yapıyor böylelikle ofansif oyuna fazla katkı veremiyor
Torreida değilde gedsonu daha çok ofansif olarak kullanırdık gibi o durumda bence mertens in tüm eforunu önde kullanmamıza yarardı birde.

Oliveira'ya önlem alınıyor Fenerbahçe maçından beri. Yüzü dönük top aldırtmamaya çalışıyorlar. Çok fazla fiziksel temasa girdiğinden düşmeye başladı. Yoksa tamamlıyorlardı birbirlerini.

Lucas Torreira.. Aylardır her maç daha da iyi oynuyorsun ama bu kez izlerken ağzımı kapatamadım. Bir insan hiç mi yorulmaz? Bir insan hiç mi pes etmez? Bizim genetiğimizde latin ön liberolar vardır ama senden iyisini izlemedim. Arsenal ve Atletico Madrid seni nasıl bıraktı onu da anlamıyorum. Sahanın hatta Son 1 ayın en iyisi
InCollage_20230202_005709267.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yediğimiz golde Torreira da tam skandal. Hiç kimseyi almamış, aheste aheste geliyor geriye

Torreira oyunu bıraktı hakemlik yapıyor. Şaşırdı galiba

Torreira güzel hoş önde basıyor ama geriye koşmuyor. Adamlar orta ile ceza sahasında karşı karşıya pozisyon buluyor, Torreira ceza sahasının 5 metre dışında geziyor.
😑

Ve bu adam hala 26-27 yaşinda. Isterse 25-30m bonservis kazandirir, isterse 10 sene kalir efsanemiz olur

izlerken ben yoruldum. sahanın her yerindeydi. ve faulsüz alıyor ilginç. melo'dan sonra en iyisi.

O kırmızıyı aldırmasa abdülkerim o pozisyonda o kadar rahat orta şansı bulamacaktı belki de.Tek başına sırtladı takımı muazzam bi eleman

Geri
Üst Alt