Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.938
- 17.314
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kınıyorumBu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
KıskanmayalımBu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Aşk diye bir şey var dünyada levent beyciğimBu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Bu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
demekki boyu degil islevi onemliymisBu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Before:Evlendirelim hemen

4 yıl idare etsinlerBefore:
![]()
After:
![]()
Son zaman baya mutlu, nedeni belli oldu. Ins. yukardaki örnek gibi olmaz sonu.![]()
Futbolcumuz çok yakışıklı Levent Bey.Bu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Aga kadın da oyuncu istediği jönle çıkabilir, güzelsen ve oyuncuysan bu ülkede rahat popüler olabilirsin.Bu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Ben zaten sahip çıkalım diyorum. Galatasaraylı ama Toreira gibi tipsiz birine de layık değil yavAga kadın da oyuncu istediği jönle çıkabilir, güzelsen ve oyuncuysan bu ülkede rahat popüler olabilirsin.
Ben bu kadını hiç magazinlerde pek görmüyorum işini yapıyor ve iyi de Galatasarayli
Galatasarayli ünlülerimize sahip çıkalım
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi