- 3 Temmuz 2012
- 138.370
- 87.126
- 5.338
suan yanında hatunla uyuyor buyuk ıhtımalBen zaten sahip çıkalım diyorum. Galatasaraylı ama Toreira gibi tipsiz birine de layık değil yav![]()
kıskanmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suan yanında hatunla uyuyor buyuk ıhtımalBen zaten sahip çıkalım diyorum. Galatasaraylı ama Toreira gibi tipsiz birine de layık değil yav![]()
Yav Recebim niye kıskanayımsuan yanında hatunla uyuyor buyuk ıhtımal
kıskanmayalım
Kız sevmiş Levent abi. Gönül kimi severse en güzel odurBen zaten sahip çıkalım diyorum. Galatasaraylı ama Toreira gibi tipsiz birine de layık değil yav![]()
icardi ile yatma fırsatın olsa idi ne derdinYav Recebim niye kıskanayım![]()
eski avatara dönsene heisicardi ile yatma fırsatın olsa idi ne derdin
açık konus
hangisieski avatara dönsene heis
Devrim hanımın Lucas için "En büyük Devrim, Gözlerin" dediği söylentiler arasındaBu Devrim denilen karı sırf parası ve şöhreti var diye Torreira'yı seçmediyse başka bir şey bilmiyorum. Olm Torreira'da tip desen yok. Boy desen yok.
Karısı çirkin olan futbolcu gördün mü? Çok nadirdir benim aklıma tek ribery gelioBen zaten sahip çıkalım diyorum. Galatasaraylı ama Toreira gibi tipsiz birine de layık değil yav![]()
Siyah kedihangisi
Bundan önceki manitası fecaat adam bildiğin çağ açıp kapatmış. Tarih kitapları bunu yazar.Karısı çirkin olan futbolcu gördün mü? Çok nadirdir benim aklıma tek ribery gelio
Karısı çirkin olan futbolcu gördün mü? Çok nadirdir benim aklıma tek ribery gelio
Onun eşini görmedim ama dediğim gibi çok nadir yaniSalah tabii ki aklım almıyor
bakmanı tavsiye ederimOnun eşini görmedim ama dediğim gibi çok nadir yani
Olm ben niye yatayım Icardi ile ibne değil sapına kadar Türk erkeğiyim. İcardi gelsin erkeklik öğrensin.icardi ile yatma fırsatın olsa idi ne derdin
açık konus
Olm ben niye yatayım Icardi ile ibne değil sapına kadar Türk erkeğiyim. İcardi gelsin erkeklik öğrensin.
Eyvahaslanım benim
melo gidiyor torreira geliyor gs sevgisi sonsuza dek sürecek
itibarım zedeleniyor!!!