#34 Lucas Torreira

Beyler sakin olun yahu

Artık hiç birimiz 20 li yaslarimizda değiliz şahsen ben torreiranin ağabeyi sayılırım.

Yeğenim sevmiş çok mu? Ben anlayış gösteriyorum kendini keşfetmesine, aşık olmasına ve vücudunu tanıyor olmasına büyük saygı duyuyorum. Bunu kabuk edersek gerisi çorap söküğü gibi çözülür.

Aynaya bakıp en fazla 4 no olduğunu anlayıp niye 8 no olan birinin peşinde koşarsın be adam?

Tatilden önce bilerek sari kirmizi yeme, ve simdi kadin meselesinden maci takmamak beni adamdan sogutmaya baslatti. Yazin iyi teklif geldigi an satilirsa birsey demem kivamina gelir bu gidisle.

Aşk meşk işlerinden önce uçup kaçıyordu sanki
2 mac iyi oynadiktan sonra millet meloyla kiyasliyordu. Kimse kusura bakmasin melonun kramponlarini tasir anca.

Tabiki iyi topcu ama devamlilik sorunu var sanki.

Bir de kimse kari kiz muhabbetini bahane olarak sunmasin. Herif gelmis 27 yasina ergen muamelesi yapmayin. Irina shayk ronaldoyu terkettikten sonra adam milletin anasini aglatmaya devam ediyordu.

Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama bence bizim orta sahamız torreira değil,olamaz da. Oraya her ne olursa olsun daha atlet daha fizikli biri lazım.
Bir de Melo ile kıyaslayan var yapmayın.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne aşk acısı beyler ya? Ne zaman geldi ne zamam tanıştılar ne zaman aşık oldu ayrıldı bu adam. Hiç bir şey olmaz buna. Umursamaz böyle adamlar. Toparlar diye düşüyorum.

ask mask olayini birakin yav adamin sakatligi gecmemis kosamadi cok bariz bu sekilde oyuna girmesi yanlisti olay bu hamza girseydi o zaman da neden genc oyuncu aldin diyeceklerdi risk alip berkan devam etse bu sefer de atilacakti bunlari dusunmesi lazim okan hocanin deplasmanda resmen kamikazi yaptik full hucum gitmek her zaman basari getirmiyor

Profesyonel futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 6.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Osmanlı gibi çökecez avrat uğruna hemen çözüm bulsun kulüp

Geri
Üst Alt