#34 Lucas Torreira

Çok çok önemli bir oyuncu, çıkış yakaladığımız dönemde ön alan baskımızı konuşuyorsak Mertens gibi Boey gibi hatta Abdülkerim gibi oyunculardan bahsedebiliriz ama en büyük pay Torreira nın yaptıkları

Tek bir sıkıntı var eğer topla o ön alan baskımızı düzgün yapamadığımız durumda Başakşehir gibi bir rakip ordan çıkabilirse arka tarafta korkunç boşluklar bırakıyoruz. Geçiş savunmasında Boey gibi Torreira gibi adamların uçarak gelmesini bekliyoruz

Okan Buruk önümüzdeki dönemde bu konuya da bir çözüm bulması gerekiyor

Görünürde hızlı görülebilir lakin bacakları kısa olduğu için mesafe olarak hızlı değil bazen özellikle Ndiaye tarzı oyuncuları olan rakipler yanından rahat geçebiliyor ve yetişemiyor doğal olarak.
Kisa mesafede hizli, önemli olanda o yaptigi görevde.

Yav bende bu adama kızıyorum, hatta @Sami Karakoç ile de konuşuyorduk amaaa, artık kızmıyorum, adam geride öndekileri taşımaktan felç oluyor, her maç pestili çıkıyor
bu meseleyi daha önceki postlarımızda belirtmiş idik ama torreira'nın da bireysel performansı dalgalı biraz.
ekibimizin oyun stilinden ve oyuncu grubundan kaynaklı problemlerimiz var. seneye halledeceğiz artık.

Oynadığı mevkide geçtiğimiz sezona göre sınıf atlasak da performansıyla beklentimin altında kaldı sezonun şu noktasına kadar. Daha istikrarlı ve tartışmasız bir performans bekliyordum kendisinden. Şu hali de yeterli denebilir. Ama Torreira bundan fazlası bir oyuncu.

Bu adamın 2 li ortasahada hamal gibi tüm yükü çektiğini unutmayalım. Alternatifsiz bir isim

Bence ortalamanin ustunde ama keske dedigim tek şey hücumda biraz daha sorumluluk almasi ve daha seri pas atmasi

hareketlerinin %90i yalan ve sahtekarliktan ibaret. ben baska takimlarda gordukce sovuyorum bu bizim takimda. istemiyorum ve sevmiyorum

Abdülkerim'in savunmasına perde koyarak gol attırdı.

10'10

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt