#34 Lucas Torreira

yaninda Oliveira oynuyor diye özür dileriz...

1-2 sene daha kalirsa + yaninda dribblingci birisi olursa efsane olur. Midtsjö bile ne kadar rahatlatti

Takimda 90 dakika yi çıkarabilen savaşan tek oyuncu şu an. Ayrica pas opsiyonlari inanilmaz daralıyor top ayağına geldiğinde yardımlaşma çok az son maçlarda o yüzden yavaş kalıyor suç bulmuyorum kendisine artık.

En çok savaşan isyan eden adam bu. Toplada iyi olsa saat 18:00 de başlayan liverpool tothenam maçında oynar zaten bu çöp ligde ne işi var.

2 maçtır fıtık oldu orta sahada tek başına herif yav yalnız başına deve gibi heriflerle mücadele etti bugün gedson karşısında değilde yanında olsaydı pas işlerini de rahat yapardı.

Ulan bu adama söven ya da beğenmeyen net futbol cahilidir. Komple 6 numara bu işte basmadık yer bırakmıyor yanındaki andaval kötü diye bu laf yiyor ne izliyorsunuz çok merak ediyorum giderse o zaman görürüm o eleştirenleri yıllar sonra dos bulduk adam küfür yiyor. Size etebo taylan vs layık hak etmiyorsunuz kaliteyi

Hele bir şampiyon olabilelim de sezon sonu Sergio Oliviera'nın yerine Ndiaye'nin tekniğini parası neyse verip alalım. Bahsedilen adam Gedson aslında da onun gibi bir adamı bulamazsın 20'den aşağı. Gedson'un 1-2 gömlek altı bir adam her türlü öttürür bu ligi. Yapacak bir şey yok Burak Elmas sağolsun kaçırdı adamı. Mertens kalacaksa performansı artar eğer arkasında Torreira ve yeni alınacak dinamik b2b ile beraber. Gidecekse de Fener nasıl Arda'yı çıkardıysa Yusuf'u orada denerdim sürekli. Bir de Talisca'ya giderdim yine bi.

Bugun olmasaydi ya da bu seviyede bir isim olmasaydi (performans olarak) rezalet bir mac cikarirdik ve hatta Gumruk macinda da muhtemelen 0 puan almis olurduk. Onceki maclari tek tek degerlendirmiyorum bile.

Bizim ortasahanın defolarını bu adam kapatıyor. Sergionun rezalet bir futbol oynadığını çok daha önce anlardı insanlar bu adam olmasaydı

Yanına ndiayenin beyinli versiyonunu koy her maç galibiyet garanti

Önlerine gerçek bir ofansif yönü kuvvetli orta saha oyuncusu al sana doğru planlamalı kadro…

Biz ne yaptık bitik gördüğüm en ağır oyunculardan oli ve 35 yaşında gerçek mevkisi forvet olan adamla orta saha kurguladık..

bu sorunu görmeyen taraftar ,takım olarak yapılan kötü savunmayı görmeyen taraftar kanatların kalitesini defansına göre değerlindiriyor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt