#34 Lucas Torreira

EPL deki baş altı takımlara everton-west ham- leicester city gibi takımlara gitme ihtimali var bence.

Bugün Sergio-Mertens-Rashica-Kerem küfür yemiyorsa en büyük sebebi kendisidir.. Şampiyonluk modunu açarak Okan buruk dahil çok kişinin gotunu kurtariyor

IMG_7560.webp

ligde izledigim en iyi ön libero gelmis gecmis

Lucas Torreira! Bence artık en iyi ön libero kim sorusunun cevabı fazlasıyla belli diye düşünüyorum. Bir adamda top kapma ve kesicilik olur da tekniği zayıf olur veya tam tersi olur, bu adamda her şey fazlasıyla var. Bu sebeple bu adam World Class bir oyuncu ve Arsenal, Atletico Madrid gibi takımlar var CV'sinde. Geldiğinden beri hep iyi ama şu son 1 aydır yaptıklarıyla tamamen zirveye taşıdı bizi. Ligin ve Galatasarayın gelmiş en iyi Ön Liberosu, Atom Karınca
FB_IMG_1684322244568.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takımın genel yapısına baktığımızda bu adam olmasaydı gerçekten şampiyon olamazdık.
Hani basmak ve koşmaktan çok daha fazlasını yapıyor.Çünkü bunları bilerek yapıyor.yani zeki oyuncu.Böyle bir oyuncu bulmak çok zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira için 10-15 milyon civarında birçok teklif alacağız sezon sonu. Özellikle Premier Lig takımları bu paraları ödeyebilir. Bence yeri doldurulamaz bir isim. Satılmamalı. En azından Avrupa'ya geri döndüğümüz sezonda satılmamalı.

Defansif meziyetlerinin yanısıra ben oyun kurulumundaki sakinliği ve doğru pas tercihlerini daha çok beğeniyorum. Hem 6 hem 8 özelliklerini optimum düzeyde yapması müthiş değerli yapıyor kendisini.

melo olsaydi oliveira'yi döve döve oynatirdi, riera da dayaktan sonra kendine gelmisti ;D

Geri
Üst Alt