#34 Lucas Torreira

ÇOK ÇOK SERT mudehalelere maruz kaldı bugün yemin ederim aha bu sefer gitti aha sakatlandi lan diyerek kalbim ağzımda bitirdim maçı. Hiç bir çekinme yok her topa kafa göz dalak böbrek topyekûn girişiyor ben böyle bir ön libero performansı yıllardır görmedim. Orta sahanın yükü tek başına aylardir sırtında. Yemin ederim sırtına aldı takımı şampiyonluğa getirdi bu haftaya kadar. Sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında sahaya çıkarken o stat yanmazsa en cok gürültü bu adam da çıkmazsa çok fazla üzülürüm.

Geldiğinden beri aklımda olan tek şey Torreirayı 8e çekip ön alan baskısında kullanmak ve arkasına uzun boylu kramer gibi bi ön libero atmak. Bu şekilde hem geçişlerde delinmesi zor bir takım oluruz hem de Veiga gibi savunmayla fazla işi olmayan ağzına kadar ofansif özellik yüklü tarzda topçu oynatma fırsatına sahip oluruz

Aldigin her kurus helal olsun Aslan parcasi, yeni sezona yanina sana layik seni yanliz birakmayan bi adam alacaz. Sergio yüzünden cok dayak yedin…

Geldiğinden beri aklımda olan tek şey Torreirayı 8e çekip ön alan baskısında kullanmak ve arkasına uzun boylu kramer gibi bi ön libero atmak. Bu şekilde hem geçişlerde delinmesi zor bir takım oluruz hem de Veiga gibi savunmayla fazla işi olmayan ağzına kadar ofansif özellik yüklü tarzda topçu oynatma fırsatına sahip oluruz
Hak verdim

Benzer bir seyi futbol nobetine yazdim.

Uruguaylı topçularda otomatik mi oluyo bu şampiyonluk modunun açılması yav :D

Ben bu adamı çok eleştirdim eleştirme nedenim de topu alır almaz ileri oynama şansı var mı kontrolü yapmadan direkt geriye veya yana oynaması, kolaya kaçmasıydı. En sevmediğim orta saha oyuncusu tiplemesidir(ilk vazifesi kesicilik olan oyuncular için de geçerlidir bu eleştirim) Ama bugün topu ileri oynamak için gerektiğinde top sürdü, pas açısı aradı. Müthiş oynadı gerçekten. City orta saha oyuncusu gibiydi.

Bunun bir de iyi top kullanan az daha ofansifini alırsak seneye içinden geçeriz ligin.

Geri
Üst Alt