#34 Lucas Torreira

6milyona almişsin adami 40 yilda bir denk geliyor tutan oyuncu kalmasi şart.

Dribbling, uzun diagonal pas ve hücumda(gol-asist-top taşıma) Melo net daha öndeydi. Bir de havadan acayip iyiydi. Hatırlarsanız senelerce duran top savunmasındaki bir numaralı adamımız Melo'ydu. Top tekniği olarak da daha iyiydi bence ama orada net bir fark var diyemem.

Geri kalan konularda ise Torreira daha önde.

Bunlar topçu olarak özellikleri ama Melo'nun yeri bizde ayrı olmalı. Kaleye geçip penaltı kurtaran, emre byi attırıp sre çeken, fenere, bjkye saplayan ve kudurtan bir herifti. O açıdan pek kimseyle kıyaslanamaz.
Melo, psikolojik üstünlüktü yahu. Dengesizlikler olmasa LT'den çok daha iyiydi bence.

Muhteşem bir detaysın.Hele yanında biraz mücadele eden bir 8 olsa neler yapar düşünemiyorum

Ne fernandosu arkadas adam sezonda 20 maca zar zor cikabiliyordu.

Performans olarak da torreira kiyaslanamaz bile

1684677712386.webp

Lucas Torreira.. Öncelikle senin gibi bir oyuncuyu çerez parasına bırakan Arsenal ve bonservisini almayan Atletico Madride sonsuz teşekkürler. Kaç yaşıma geldim bu ligde her özelliği ile daha iyi bir Ön Libero izlemedim. İnanılmaz bir Dominasyon ve Kesicilik, Oyun kurmak, Hırs ve İstek.. Daha iyisi gelmedi ve senden sonra da geleceğini düşünmüyorum. Umarım bizimle hep kalırsın Atom Karıncam benim
FB_IMG_1684671243252.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncunun oyun modeliyle bunun ne alakası var? Bir adam ya iyidir ya kotudur basbaya daha iyi oyuncu işte. Melo hücuma çok katılıyordu takımın sisteminden dolayı o yüzden ilk sezon çok gol atmıştı sadece.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dune kadar Adekugbe oven adamsin ne anlatiyorsun ? Hele 2-3 sezon oynasin, CL'de gorelim, derbi kazandirsin, rakibi yildirsin, ondan sonra. Cok yolu var daha. Buna ragmen cok iyi oyuncu. Birsey yaparken digerini bitiriyorsun, bu yontem dogru degil.

Geri
Üst Alt