#34 Lucas Torreira

önümüzdeki sezon yanına çok iyi bir 8 ve önlerine iyi bir 10 numarayla izlemek isterim kesinlikle kalmalı..

Aslanim Torreira alnindan öpüyorum. Cok büyük isler yaptin. Emegine yüregine saglik.

Devrim hanımla kutlamaya çıkmaları yok mu 😍

46C7A305-DBF7-412C-B6D9-4BD97AD9B1F2.webp

Atom karınca bu sezon hikaye de kesinlikle ciddi payın var umarım devam edersin bizimle ...

cok duygusal adam belli.

bir ara dusus yasamisti annesini kaybettikten sonra, kulup bence bu durumlarda cok iyi manevi destek sagliyor.. icardi wanda durumunda da gorduk bunlar sezonun kaderini bile belirlemis olabilir.
Ailesine çok bağlı muhtemelen buradaki arkadaşlık ve kardeşlik ortamından ayrılmak istemez aidiyete çok ciddi önem veriyor. Youtube da ufak bir video yapılmış güzel anlatılıyor.

inşallah gitmek istemez.

serie a'ya dönmek gibi düşüncesi olursa rahatlıkla takım bulur. kalır umarım.

Sezonun genelinde harika bir performans gösterdi ama özellikle son 5 maçta resmen sahada büyüdü diyebilirim. Torreira yıllardır eksikliğini dolmayan 6 numara sorununu tam anlamıyla çözdü ve sezonun en kilit oyuncularından birisi oldu.

Mac sonu yedek kulubusunde formanin altindaki tshirt'deki 'annem' yazisi ile aglamasi kotu yapti beni. Cok iyi kalpli ve harika bir karakter oldugunu kanitladi bence. O an Mertens yanina gidip teselli etti.

Tam bir makine, cok calisti ve benim acimdan yilin en iyi orta sahasi oldu bu sezon. Umarim kadroda tutabiliriz.

1685525698284.png

1685526020022.webp

Geri
Üst Alt