#34 Lucas Torreira

#IcardiQuedateAqui diyerek bir kez daha gönüllerimizi fethetti

#IcardiBuradaKal demekmiş. Bunu dediğine göre kendisi de kalıyor aslanım

Fx3VuROWwAEQTe4

Bambaşka bir adam Lucas. Benim hayranlık beslemeye başladığım dönemlerinden hala çok geride olduğunu düşünüyorum. Mevcut orta saha düzenimizden dolayı ofansif olarak hiç yararlanamadık. Enerjisi yüksek, iyi bir b2b ile oynarsa hücumda da çok faydası olacaktır bize
Yanında jetson olsaydı iyi olurdu
#derim

pitbullum olsa ismini melo değil maalesef torreira koyardım.

acayip saldırgan ve hırçın bir herif

İtalyan basınından @repubblica da yer alan habere göre Lazio Sergej Milinkovic-Savic'in yerine iki alternatif belirledi;

Piotr Zielinski - Napoli

Lucas Torreira - Galatasaray

İtalyan basınından @repubblica da yer alan habere göre Lazio Sergej Milinkovic-Savic'in yerine iki alternatif belirledi;

Piotr Zielinski - Napoli

Lucas Torreira - Galatasaray
Lucas, ne Savic ne de Zielinski ile benzer profilde. Hatta üçü de birbirinden farklı profiller, öyle alternatif mi olurmuş 😄

Lucas Torreira.. Katalizör! Biz bu zamana dek inanılmaz iyi Ön Liberolar izledik ama bir tarafları sıkıntılıydı. Fakat Torreira komple olarak bu lige gelmiş geçmiş en iyi Ön Libero olduğunu sezon boyunca ispatladı. Dinamizmi ile rakibi silip süpürürken, Oliveira ile Mertensi çok rahatlattı. Teknik olarakta kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Arsenal ve Atletico Madrid gibi takımlarda EPL, LaLiga ve UCL görmenin, Simeone ile çalışmanın meyveleri net olarak. İyi ki bizimlesin ve en az 5 sene daha beraberiz
InCollage_20230607_173410272.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt