#34 Lucas Torreira

Olacak olan şu.Torreirayı arkadaşı ve çevresi sayesinde kullanır sonra eski takım arkadaşıyla sevgili olur.Şaşmaz.

Menajerini ve lazio kulübünü dava etmeliyiz.
Torreira mutlu ve aidiyet hissetmese çoktan elimizden kayıp gitmişti. O konuda rahatım ilk zamanlarından beri aidiyetini yükseltirsek gitmez diyordum acayip duygusal takıma, taraftara ve ailesine olan bağlılığı çok kuvvetli Icardi içinde aynısını hissediyorum tekrardan gelecek.

Teklif doğruysa Torreira kalmak istemez. 15 milyon gibi bir rakama satış da iyi iş olur doğrusu...

Yeri dolmayacak korkusu abartılıyor; hiç kimse satılmasın istenmesi gerçekçi bir yaklaşım değil. İstemesek de gidenler olacak ve halihazırda da transferlere ihtiyaç var zaten. Yönetim Torreira' nın yerini dolduramayacaksa, diğer mevkiilere doğru transferler yapılacağına nasıl güveniyorsunuz?!..

Teklif doğruysa Torreira kalmak istemez. 15 milyon gibi bir rakama satış da iyi iş olur doğrusu...

Yeri dolmayacak korkusu abartılıyor; hiç kimse satılmasın istenmesi gerçekçi bir yaklaşım değil. İstemesek de gidenler olacak ve halihazırda da transferlere ihtiyaç var zaten. Yönetim Torreira' nın yerini dolduramayacaksa, diğer mevkiilere doğru transferler yapılacağına nasıl güveniyorsunuz?!..
Takımın iskeleti bozulmasın derdinde herkes. Bu kadar başarılı bir sezonun arkasından Boey-Nelsson-Torreira giderse bir de Sergio - Mertens yerine 11'e oyuncu gelirse oyun hafızasını kaybeder takım.

Takımın iskeleti bozulmasın derdinde herkes. Bu kadar başarılı bir sezonun arkasından Boey-Nelsson-Torreira giderse bir de Sergio - Mertens yerine 11'e oyuncu gelirse oyun hafızasını kaybeder takım.
Anlıyorum, Torreira bambaşka bir adam ama futbolcu cazip bir teklif alıp da gitmek isteyince elin kolun bağlanıyor ki kendisi ekstra motivasyonla öne çıkan bir oyuncu. Zorla takımda tutulduğu zaman o 'canavar' performansı göstermesi zor, bir daha öyle teklif alması da.

Ayrıca 15 bonservis dersek, maaşıyla birlikte 3 yıllık maliyeti 24 milyonu bulmuş olacak. Mesela bizde kiralık oynamış ve opsiyonu 15 milyon olsaydı, alınmasını istemezdim. Etmeyecek adam olduğundan değil; ülke ve kulüp gerçeklerine uymadığından. Ha, FB nin Dzeko için altına girdiği külfet örnek verilmesin; ''Su-i misal, misal olmaz''; en korktuğum şey, bizimkilerin de böyle saçmalıklar yapması...

''Cesur yürek'' kalmak isterse devam etsin tabii...

Akil var mantik var, adami Arsenal'den aldik. Bir sene sonra Lazio gibi dandirik bir takima niye gitsin es kaza 2.oldular diye? Lazio'dan gelen Muslera efsane oldu bizde. Roma'dan Zaniolo'yu getirdik. Biz italya'dan önemli isimleri getiriyoruz. Bunu kafalarina soksunlar.

Torreiradan başka kimse gelmedi herhalde. bekçiye demiş sahayı aç ta beraber antreman yapalım diye.

16 milyona satmak buyuk basari olur
lol-duck.gif

Menajeri istediği kadar ayak oyunu yapsın, adamın sezonun ilk antrenmanına koşa koşa gelmesinden burada ne kadar mutlu olduğu ve yeni sezon hedefleri için ne kadar motive olduğu belli

Geri
Üst Alt