#34 Lucas Torreira

Tartışmasız ligin en iyi orta ikilisi Torreira ve Oliveira.. Harika bir sezon geçirdiler Torreira her maç inanılmaz oynadı, Oliveira son 4 maç düşüşe geçti fakat ilk devrede özellikle takımın sigortası idi. Paredes de gelince harika bir rekabet olacak Oliveira ile
dltvzm.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

#34 Lucas Torreira 🥳

Adamım benim, onu ilk keşfettiğimde de 34 numaralı formayı giyiyordu. Xhaka yüzünden Arsenal'da giyememişti 34'ü. Herif bizimle yeniden doğuyor resmen. Bir tane daha Lazio şu kadar teklif yapmış haberi görürsem monitörü parçalayacağım 😄

#34 Lucas Torreira 🥳

Adamım benim, onu ilk keşfettiğimde de 34 numaralı formayı giyiyordu. Xhaka yüzünden Arsenal'da giyememişti 34'ü. Herif bizimle yeniden doğuyor resmen. Bir tane daha Lazio şu kadar teklif yapmış haberi görürsem monitörü parçalayacağım 😄
34 numarayı mı almış 5 iyiydi yav.

5 paredes'e geçmiş olarak yorumladım.

yeni numerosuya daha golcü bir torreira görmek umuduyla

Özel oyunculara özel numaralar yakışır. 5 numarayı öngörüldüğü üzere Paredes için bıraktı ise 34 yerine albenisi olan bir numara alsaydı keşke.

Nazar değdi umarım bir şeyi yoktur sonrasında sahada da kaldı bir şey olsa devam edemezdi diye tahmin ediyorum.

Umarım ciddi birşeyi yoktur ön eleme maçlarında bize çok lazım olacak. Bu maçtada çok hazır ve fit bir görüntü çizdi.

Geri
Üst Alt