#34 Lucas Torreira

İzleyemedim ama yine sahanın en iyisiymiş. 34 numarayı alarak İstanbulu ve Galatasarayı ne kadar sevdiğini de göstermiş oldu ama 5 daha iyiydi. Lucas Torreira diyeceksiniz. Atom Karıncam benim
20230705_235948.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun yıllar kalırsa efsaneler arasına girer. Boyundan büyük işler yapıyor, her maç maçın yıldızı oluyor.

Vallahi de billahi de içime doğmuştu bu maçta bir sakatlık çıkacağı, ilk aklıma gelen de Torreira idi.
Dünyada hazırlık maçı yapacak takım bitti sanki.

Haber var mı sakatlığı hakkında? İranlı onun bunun çocuğu bilerek öyle girdi orada.

Kesin talimat vermişlerdir. Sert oynayın falan diye.

Şu maçtan ötürü Torreira'yı kaybedersek gerçekten büyük yıkım olur.

Haber var mı sakatlığı hakkında? İranlı onun bunun çocuğu bilerek öyle girdi orada.

Kesin talimat vermişlerdir. Sert oynayın falan diye.

Şu maçtan ötürü Torreira'yı kaybedersek gerçekten büyük yıkım olur.
Zaten Acun un takimiyla maç yapmak malca birşeydi. Adam yürüyen fb pustluguna sert oynattilar

Elemelere kadar Parades ya da o ayarda biri gelmez ise, geçmiş olsun. Muhtemelen eleniriz ön elemelerde. Adam çıktığı an elek oluyoruz.
Yav sanki CL maçı. Darbe aldığı an çıkması lazımdı. 25 dk devam etti bir de. Bütün genç oyuncuları aynı anda sahaya sürmesi gibi, bu da net hocaya yazar...

Satmazsak şampiyonuz.Satarsak yarış 3 takım için de sıfırdan başlar

Hazırlık maçında bile şampiyonluk maçına çıkmış gibi oynadı

İnşallah sakatlığı ciddi değildir

Önlem amaçlı korumaya almışlardır belki, benim bilekte hafif ağrı yapıyordu bu şekilde sarmışlardı.

Sezonu kapatmış gibi görünüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz beklesek diyorum önce? Hemen negatifi vermek lüzumsuz.

Geri
Üst Alt