#34 Lucas Torreira

Kadroya alındığına göre oynaması gerektiği düşünülebilir ama, sakatlığı tam geçmediği için nüksetme ihtimaline karşı fazlasıyla temkinli yaklaşılıyor ve normal. Yoksa bu günden üstüne 1,5-2 ay daha eklersin. Zaten muadili de yok. Eldeki bulgurdan da olmayalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yarın başlayacağını zannetmiyorum belki son 20 dk falan. 3-0'ın rövanşında riske edilir mi bilemem ama rakip de o kadar sert bir ekip değil onu da göze almak gerekir sadece skor odaklı hızlı hareket ediyorlar.
Hazırsa oynamasında bir sıkıntı yok ama az dinlendirelim dersek trabzon maçı bu maçtan daha sert geçer orada oynatmayalım burda oynatmayalım diyerek seneyi bitiririz. Onu da düşünmek gerek

Sakatliktan donen adam once yedekten girmeli bence hele de neredeyse garantiledigimiz bir turun ikinci ayak macinda

Takımın en önemli oyuncularından olduğu için en ufak bir risk varsa bile alınmıyor muhtemelen. Olası bir nüksetme ligin ilk 2 ayını çöpe atabilir bizim adımıza.

Torreira hakkında yalan haber yapacak bi gazeteci olsam şöyle yapardım.

Torreira maçlarda oynamaya sıcak bakmıyor bunun da sebebi Sergio'nun ırgatlığını yapmaktan bıkmış olması , teknik ekibe bildirdiği bu durum sonrasında şimdi scout ekibi eli ayağı olan ve koşabilen bir oyuncu arayışına başladı.

Torreira maçlarda oynamaya sıcak bakmıyor bunun da sebebi Sergio'nun ırgatlığını yapmaktan bıkmış olması , teknik ekibe bildirdiği bu durum sonrasında şimdi scout ekibi eli ayağı olan ve koşabilen bir oyuncu arayışına başladı.

inanırım hatta inandım bile

Bu yalan haber olmaz bence :d

Tek başına orta saha, bu adamın işini kolaylaştıracak çok iyi bir orta saha alın, Berkan'ı filan bu adamın yanına koymak bu adama ayıp.

Geri
Üst Alt