#34 Lucas Torreira

Sakatlandı mı tercihen mi çıkarıldı?

Adam sezon başı kampı yemeyip döndüğünden beri her maç oynuyor. Old Trafford temposunda error verdi artık. O yorgunlukla ikinci sarıyı bile yiyebilirdi. Ciddi bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Ligde biraz rotasyona girmesi şart.

Lig başından beri yırtınmaktan vücut iflas etti, Antalya'da kadroda olmasına gerek yok, otelde tatil yapıp dinlensin.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dinlenmeli biraz. Adam tek basina savunuyo 15 mactir. Bugun Kaan yardim etti ama 2li orta saha yetmiyo bu takimin hucum hattina.

Kral dinlendirilmeli artık
Atom karınca

Hoca acilen dinlendirilmezse çok pişman olacağız bu sefer uzun süre dinlendirmek zorunda kalabilir. bu durum her maç korkutuyor beni.

4 hucum oyuncusu press yaparken boş kalan adamı kovalıyor sürekli,çok zor bir görev.Başka adam olsa bunu oynamamız imkansız.

bence yoruldugu icin cıktı

ne koşmuş bea
seviyorum seni lucas

olm bir şey olmasın sana lan

Dün öndeki elemanların bütün kademelerinde bu herif vardı

Zaten milli ara giriyor Antalya maçında oynar

Rakip dişli ve hızlı oynayan bir takım olunca fiziki defoları ne yazık ki dün ortaya çıktı. Bizim için en önemli oyunculardan biridir o ayrı ama yanında oynayacak arkadaşın ileri 4'lümüz ve Tor nedeniyle Hulk kıvamında olması gerekiyor bu da açık.

Maç sonu mutluluktan çekirgeler gibi sıçrıyordu, sakatlığı yoktur. Yorgun muhtmelen

Geri
Üst Alt