#34 Lucas Torreira

Kendisi takdire şayan bir profesyonellik ve ahlak sergiliyor,

insan bi' Zaha'ya bakar, bir İcardi'ye bakar filan, salar yani, ben ne uğraşıyorum burası çiftlik gibi zaten der,

salmadı adam 1,5 senedir, helal olsun.

Tüm oyuncularımız çok değerli fakat Torreira'nın takımdaki en önemli oyuncu olduğunu düşünüyorum. Yani Torreira bu sezon inanılmaz iyi bir iş çıkarıyor yanındaki oyuncular genelde değişkenlik gösteriyor buna rağmen hiç etkilenmedi. Torreira'nın yanında önce Oliveira başladı sonrasında Kaan,Ndombele oynadı şimdi de Demirbay oynuyor ama Torreira hangi oyuncuyla birlikte oynarsa oynasın çok iyi performans ve istikrar sergiliyor, Orta sahamızı ayakta tutuyor çok büyük saygı duyuyorum mücadelesine helal olsun cidden, Ayrıca doğum günü de kutlu olsun aslan parçasının.

GGF3f5QXoAE_FRh

Arjantin messi si gibi bu adami pamuklara sarmamız lazım. Canımız ciğerimiz. Yanında davinson oynamali hep söylüyorum davinson tottenham da defalarca ön libero oynadı. Toreira yi merkez orta sahada oyun kurucu oynatabiliriz.

Arjantin messi si gibi bu adami pamuklara sarmamız lazım. Canımız ciğerimiz. Yanında davinson oynamali hep söylüyorum davinson tottenham da defalarca ön libero oynadı. Toreira yi merkez orta sahada oyun kurucu oynatabiliriz.
Güney Amerikalı futbolcuları daha çok seviyorum aidiyet hissettikleri an inanılmaz fark yaratıyorlar her maç %100'ünü koyuyorlar.

Geri
Üst Alt