#34 Lucas Torreira

1720042240020.webp

Aidiyet Adam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Torreira bu sezona da mükemmel giriş yaptı. Orta sahada yine tam bir dinamo gibi. Artık bu adamın yanınada doğru düzgün bir oyuncu transfer etmeliyiz ve yükünü hafifletmeliyiz. Tartışmasız bu topraklara gelmiş en iyisi
20240711_214507.webp

Bu adamı Milli takıma almamaları skandal

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Torreira. Namı diğer Atom Karınca! Benim için Melonunda önüne geçmiştir iki sezonda oynadığı her maçta üst düzey performans vererek. Bazen Arsenal ve Atletico Madrid bu adamı nasıl bıraktı diyorum. Ön Libero'nun hızıyla, kuvvetiyle, enerjisiyle dinamosu. İyi ki varsın
20240717_123356.webp

2 seneye kadar takımdan ayrılacağını düşünüyorum, röportajlarından da anlaşıldığı üzere Avrupa'dan ayrılıp kendi topraklarına dönmek istiyor.

Güney Amerikalılar niye ülkesine dönmek istiyorlar bu kadar erken? Neredeyse istisnasız hepsinde var bu istek.

30 yaşında dönmüş olacak ülkesine. Seneye ikardi ayrılır ve sonra yaprak dökümü başlar, Muslera emekli olur Tor gider falan fistan.

Güney Amerikalılar niye ülkesine dönmek istiyorlar bu kadar erken? Neredeyse istisnasız hepsinde var bu istek.

30 yaşında dönmüş olacak ülkesine. Seneye ikardi ayrılır ve sonra yaprak dökümü başlar, Muslera emekli olur Tor gider falan fistan.
Bu geçişi çok iyi yapmak lazım saydığın üçlünün yerini doldurmak çok zor ... Mondragon sonrası Muslera gelene kadar 10 tane saçma sapan adamı kaleye koymuştuk ...

Bu geçişi çok iyi yapmak lazım saydığın üçlünün yerini doldurmak çok zor ... Mondragon sonrası Muslera gelene kadar 10 tane saçma sapan adamı kaleye koymuştuk ...

Apaçık ortada olan bir şey aslında ama bunun için bir çalışma yapıldığını sanmıyorum. O yönetim aklı yok maalesef.

Bir takım düşünün ki Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi Kaleci, Santrafor ve Ön Liberoya sahip. Latin Crew! Fernando Muslera, Mauro Icardi, Lucas Torreira
20240731_011543.webp

Geri
Üst Alt