#34 Lucas Torreira

Lucas Torreira. Ben Galatasarayda böyle bir orta saha izlemedim. Artık bu adamı sadece Ön Libero olarak değil, orta sahanın tamamı olarak görüyorum. Yine kusursuz oynadı. Rakip merkezine adım dahi attırmadı desek yeridir. Üstünlük kuramadığı kimse yok. İzlerken harbidende "Bu adam nasıl bizde" dedirtiyor. Atom Karıncamız
20240817_000539.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray futbol takımının en iyi oyuncusudur, takımdaki en yüksek maaşı hak ettiğini düşünmekteyim.

Bu kadar abartılan toz kondurulmayan topçumuz olmadı hiç.
Dün mesela çok kötüydü herkes beğenmiş ama.
Tek yaptığı doğru iptal edilen golümüzdeki presiydi.
Melodan iyi diyenler olmuş her yerimle güldüm.
Melonun kalitesi ve klasının çeyreği etmez.
Hiç bir elit takım almaz.
Top istemez boşa çıkmaz uzun top atamaz topla gidemez sürpriz çıkışlarla hücuma güç katmaz ama tarihimizin en iyi oyuncusuymuş :))
Fernando izledi bu gözler.
Galatasarayın ön liberosu kaleciden topu alır ayağına yapıştırır radar gibi tarar sahayı boş uygun arkadaşı varsa 40 metreye nokta atışı pas atar yoksa topla alan kat eder kaçan bek yada iç oyuncusuyla paylaşır oyun kurar.
Galatasarayın ön liberosu boş pozisyonda ise zımba gibi şut çeker.
Torreira bunların hangisi yapabiliyor yetenekleri bunları yapmaya müsait değil çünkü.
Saklambaç oynuyor sahada oyun kurarken.
Abdülkerim nelson Muslera ve bekler bu kadar topu oyuna sokmakta zorlanıyorsa bir sebebte torreira.
rakibi iyi karşılaması basması koşması presi size yetiyorsa devam edin bana yetmiyor

Net olarak dün maçın adamıydı. Fenerliler ile beraber izledim maçı artık adamları bile isyan ettirdi kaptığı toplarla inanılmaz dinanizmi ile. Burada bazı arkadaşlar Toreira (Allah nazarlardan saklasın) sakatlanmadığı için eksikliğinde nasıl bir kaos yaşayacağımızı bilmedikleri için atıp tutuyor... Takımın en önemli oyuncusu şuan

Bu kadar abartılan toz kondurulmayan topçumuz olmadı hiç.
Dün mesela çok kötüydü herkes beğenmiş ama.
Tek yaptığı doğru iptal edilen golümüzdeki presiydi.
Melodan iyi diyenler olmuş her yerimle güldüm.
Melonun kalitesi ve klasının çeyreği etmez.
Hiç bir elit takım almaz.
Top istemez boşa çıkmaz uzun top atamaz topla gidemez sürpriz çıkışlarla hücuma güç katmaz ama tarihimizin en iyi oyuncusuymuş :))
Fernando izledi bu gözler.
Galatasarayın ön liberosu kaleciden topu alır ayağına yapıştırır radar gibi tarar sahayı boş uygun arkadaşı varsa 40 metreye nokta atışı pas atar yoksa topla alan kat eder kaçan bek yada iç oyuncusuyla paylaşır oyun kurar.
Galatasarayın ön liberosu boş pozisyonda ise zımba gibi şut çeker.
Torreira bunların hangisi yapabiliyor yetenekleri bunları yapmaya müsait değil çünkü.
Saklambaç oynuyor sahada oyun kurarken.
Abdülkerim nelson Muslera ve bekler bu kadar topu oyuna sokmakta zorlanıyorsa bir sebebte torreira.
rakibi iyi karşılaması basması koşması presi size yetiyorsa devam edin bana yetmiyor
12 kisi 2 fernando oynayacagima 11 kisi 1 torreira oynarim

Sen ne anlatiyon ya

Toreira kötü İcardi istikrarsız mertens yaşlı kerem yeteneksiz o kötü bu kötü sanırsın son 2 yılın şampiyonu Konyaspor oldu hey Allahım akıl fikir ver

melo torreira'nın yaptığı savunmanın yarısını zaten yapmamıştır da fernando nedir yav. yok inamoto

Torreira melonun yaptığı hücum katkısının 10 da birini yapmamıştır.
Melo mercedes torreira Fiat.
Bitti

8 numara oynayan adam hücumdan önce savunmasını yapacak. melo gelen geçenden 2'şer 3'er yedirirken avrupa'da, torreira kaan gibi yamayla bile tarih yazıyordu

bitti

çoluk çocuk işi kıyasları bırakalım. Melo'nun GS cvsine erişecek topçu 10 kişiyi geçmez. Yaşayan en büyük GS ikonlarından.

Paralı itlerin en çok algı yaptıkları oyuncumuzdur kendisi.
Düşman sizin en çok neyinizden nefret ediyorsa en değerliniz o dur

Gafil yorumlar görüyorum. Torreira ve İcardi' yi çıkar, ilk 10 a oynar bu takım.

6,8, zorlasa 10 numara bile oynayabilir.

net Torreira > Melo

Toreira 1996-2000 Galatasarayinda rahat oynayabilirdi.

Torreira bence milli takiminda deger gormuyor. Cok rahat tum buyuk kuluplerde oynayabilir, ki Arsenlde oynamisligi var.

Torreira'yı çok beğeniyorum gerçekten iyi ki bizimle dediğimiz bir futbolcu.

Ama bir olumsuz bir düşüncemi/varsayımımı da belirtmek istiyorum;

- Torreira bence geride sigorta olarak kalmak yani bir nevi 6 numara oynamak istemiyor. Yani hocam ben böyle oynamayı seviyorum, böyle oynayınca kendimi buluyorum, defansif orta saha olayım ama beni biraz serbest bırakın diyor olabilir. Çünkü Torreira eğer 4-2-3-1'in 6 numarası gibi değil 8 numarası gibi oynuyor tüm maçlarda. Yanına hangi oyuncuyu koysak atağa kalkarken veya savunma yaparken hep Torreira daha önde, Kerem Demirbay, G. Sara veya Kaan oynarken de böyle oluyordu.

Eğer bu Okan hocanın tercihi ise biz niye 8 arıyoruz ki. Torreira o zaman 8 numara, biz yanına çekelim bi 6 numara herkes rahat etsin?

Yani bizim kafamızda

--Torreira-Sara--
-----Mertens----

Atıyorum böyle yazıyoruz ama sahada olan şu;

-----Sara----- (Veya Kerem Demirbay, veya Kaan Ayhan, veya Berkan, kim oynarsa artık)
--Torreira----
-----Mertens--

Toreyra canimiz da melo 8 adet toreyra ederdi yaw ben yanlış meloyu mu hatirliyorum.
Kıyaslamak doğru olmaz, farklı tipte oyuncular. Torreira Melo gibi gerektiğinde stoperleri üçleyemez; Melo da Torreira gibi geniş alanda enerji katamaz. İkisi birlikte muazzam olurdu.

Abi ne toreirası ne melosu

Melo juve maçlarında prime pirlo marchisio pogba vidal 4lüsünü tek başına şamarlıyodu,real maçlarında alonsolarla khediralarla modriclerle selçuk denen vitaminsize rağmen başa çıkıyodu

Derbi mağlubiyeti yoktu her derbide her rakibi her oyuncuyu ezim ezim eziyodu

Toreira koşuyo,baskı vs ok ama melo ile seviye farkı var aralarında,tor hangi derbide baskın gelmiş hangi oyuncuyu sindirmiş

Tor vs fred dediler fred 10kişi fbde yarım yarım yardı bizi toreiranın adını bile duymadık,kezs mertens de hiçbir derbide varlık gösteremedi

İcardi bi diş gösteriyo ama o bile melo kadar değil,melo bize nasıl gelebildi şaşkınım hala arada şükür namazı falan kılarım

Torreira'yı çok beğeniyorum gerçekten iyi ki bizimle dediğimiz bir futbolcu.

Ama bir olumsuz bir düşüncemi/varsayımımı da belirtmek istiyorum;

- Torreira bence geride sigorta olarak kalmak yani bir nevi 6 numara oynamak istemiyor. Yani hocam ben böyle oynamayı seviyorum, böyle oynayınca kendimi buluyorum, defansif orta saha olayım ama beni biraz serbest bırakın diyor olabilir. Çünkü Torreira eğer 4-2-3-1'in 6 numarası gibi değil 8 numarası gibi oynuyor tüm maçlarda. Yanına hangi oyuncuyu koysak atağa kalkarken veya savunma yaparken hep Torreira daha önde, Kerem Demirbay, G. Sara veya Kaan oynarken de böyle oluyordu.

Eğer bu Okan hocanın tercihi ise biz niye 8 arıyoruz ki. Torreira o zaman 8 numara, biz yanına çekelim bi 6 numara herkes rahat etsin?

Yani bizim kafamızda

--Torreira-Sara--
-----Mertens----

Atıyorum böyle yazıyoruz ama sahada olan şu;

-----Sara----- (Veya Kerem Demirbay, veya Kaan Ayhan, veya Berkan, kim oynarsa artık)
--Torreira----
-----Mertens--
Sergio ve Demirbay ile birkaç maç o şekilde oynattı, sonra vazgeçti. Rol paylaşımlı oynatıyor ama Sergio gibi Demirbay da bunun için yetersiz kalıyor. Sara ile de bu durumun pek fazla değişemeyeceğini en başından beri söylüyorum. Oyun görüşü yüksek, topu iyi kullanan bir sağlam 6-8 hybrid oyuncu en ideal çözümdü(r).

Geri
Üst Alt