#34 Lucas Torreira

İki senedir takımın bel kemiği olmuş yokluğunda sürekli puan kaybettiğin adamı düşünüldüğü kadar iyi değil falanlarla leş yaptılar hemen.

Adam eforsuz şuan doğru düzgün çabalamıyor ne oyun kurarken ne savunmada. Hocayı yeme projesi mi Muslera çetesinin bilmiyorum. Bunu ben de çok eleştiriyorum zaten.

Ama kötü bir oyuncu falan değil. Suyunu çıkarmayın hemen

Torreira'nın yanına bir tane adam alınırsa Torreira gereksiz olacak. 2 senede 1 gol atan adam orta sahada ne işi var denecek. Hücuma hiç katkı vermeden 8 numarada kalamaz.

Bu sezon bazı hareketleri hiç hoşuma gitmiyor. Mental olarak uzun zamandır gördüğüm en zayıf Lucas

Minik bir düşüşte toparlanmalı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1725221906036.webp

Play off maçlarında ayakta duramamanın sebebi saha dışı faaliyetler değildir umarım

Orta sahanı kalabalık tut, takım boyunu kısalt bak nasıl o dar alanda top kazanıyor nasıl rakibi yıldırıyor görürsünüz.
Ört sahaya hiç adam koyma birde adamı öne baskı için yolla Orta sahanda Konya ovası kadar boşluk olsun sonra "tirriyri dişişti abıı yiiiaaa" diye elestiri yap

kesinlikle kumaşı tartışılmaz lakin en zayıf yönü bence alan savunmasını bilmiyor oluşu.(Gerçi bunu hoca da bilmiyor çok da şey yapmamk lazım). Düşünüldüğünde büyük takımlarda tutmama sebebi de bu olabilir. Young Boys maçında 2. Bölgede taç çizgisine yakın tek başına boş pres yapıp merkezi boşalttığı en az 5 pozisyon vardır.

Geri
Üst Alt