#34 Lucas Torreira

Orta sahanı kalabalık tut, takım boyunu kısalt bak nasıl o dar alanda top kazanıyor nasıl rakibi yıldırıyor görürsünüz.
Ört sahaya hiç adam koyma birde adamı öne baskı için yolla Orta sahanda Konya ovası kadar boşluk olsun sonra "tirriyri dişişti abıı yiiiaaa" diye elestiri yap
Aynen öyle

Okan Hocanın sürdürülemez taktiği yüzünden geçen sene bazen herifin ciğerleri ağzından çıkacak artık diyorduk. Bu sene de bence çabası yeterli ama geçen seneki gibi yırtınmıyor, sanki artık yorulmuş gibi bu saçmalıklardan. Bir de rakibi fizikliyse o maçta geçmiş olsun bize. Orta saha alınmayacak belli ki bari Berkan'la yan yana oynasa keşke.

Berkan-Tor-Sara
Berkan-Tor-KDB
Kaan-Tor-Sara
Kaan-Tor-KDB

Stoper tandemimiz iyi olsaydı:

Davidson-Tor-Sara'yı da görmek isterdim.

Okan hocanın en büyük kurbanlarından biri olacak bu sene bu adam.

Yedi bitirdi adamı, oraya koş buraya koş nereye kadar gidecekti. Bu gerzek oyun düşüncesiyle biz bu sene daha çok patlak ve sakat veririz.

Adana maçında sahaya öyle bir yerlesim vardiki, torriera yerinde olsam o anda Okan hocaya dalardim. Tüm takım set halinde rakip sahada bekliyordu. Arkada ise torriera ve iki stoper dışında kimse yoktu. Daha fena olanı ise, torriera top onda iken ilerideki oyuncuların hiç biri pas istasyonu olmaya çalışmadı bile. Adama iki seçenek bırakıldı. Ya defansa dön yada ileri riskli pas at. Maç boyunca bu şekilde bir çok pozisyon oldu.

İyi tatiller afiyet olsun reyiz. Gariban ayağına karıyı götürüyon helal.

Gönlün olduysa biraz daha gayret bekliyoruz.

Pasta gelirken aşık aşık bakmak

Normalde Türk erkegi olsa torreira oda kitlenirdi ama torreira direk pastayı koyuyor

torreira öpmek ıcın hamle yapıyor devrim kamera vs var diye yanagını uzatıyor

torreira absürt bi hareket yapıp kıza şapka takıp tüm dogum günü imajını bozuyor

devrim pastayı üfledikten sonra en deger verdigi kişiye muhtemelen sagdaki insana bakıyor

@Alper Altun

Hakkında atılmış çok güzel bir twit var ama buraya atamıyorum maalesef

Geri
Üst Alt