#34 Lucas Torreira

ismail yüksek'in gönderilerini niye beğeniyon olm
Takiplesiyorlar bile

Baris ve bunun 2 sene önce alin teriyle kazandigimiz sampiyonluk icin saibeli diyen bir utanmazla bu kadar samimi olmalari beni hayal kirikligina ugratiyor

Aslinda ben fazla takilmam böyle seylere ama bu Ismail denen bilmem ne cocugunun o lafi sahada verilen emek ve mücadeleye en büyük saygisizliktir

Gereksiz sallanan biri

Sezonu çok iyi açmadı ama toparlayacaktır

Eforunda vs. bir sorun görmüyorum sıkıntı pas kalitesinin düşmesinde

Ayrıca ağır çekimde oynuyor topu alınca, bu kadar tempoyu düşürmeye yönelik oynamamalı arada gazı vermeli

Dişleri sökülmüş pitbull gibi.

Isırmaya başlayacak inşallah.

ortasahaya woaw dedirtecek adam lazım artık bu mevki bana göre boş bizde.

Kabak tadı veriyor artık şu arkayı boşaltma mevzusu, ama bu mevzu %50 kendisi ile alakalıysa, %50'si de aldığı direktifle alakalıdır. Bu kadar serbest rolde oynattığım adamdan hücumda ince işler de beklerim ama gel gör ki kendisinde o teknik yok. Önde şok pres yapsın diye bu kadar defansif zaafın manası yok.

İlk sezondaki kullanımımızda takımın en kötü anlarda bile ayakta kalan neferiydi, o rolde defansif olarak tek başına takımı sırtlamıştı resmen. Saçma sapan bir role büründürdük adamı, bu işten acilen vazgeçmemiz lazım.

yine isabetlı pas istatistigi paylasmıs instada

Berbat oynuyo ama skora katkı sağlayabiliyo bu sene

4 maçta 2 asist oldu ligde

Evrim'le barıştı tribünde filan diye asist masist yapıyor, yemezler kardeşim.

Birileri tarihimizin en iyi orta sahası filan diyordu :)
Yaşı ilerledikçe tek numarası olan presteki başarısı azalacak.şu an oyun kurulumuna sıfır katkı, sıfır dripling , sıfır pas oyunu zaten..
Berkan yerine girdi rabiotu almışız sandık.
Zaten fiziği Allah vergisi olarak kötü üstüne hocanın anlamsız taktiği ve kendini karıya kıza vermesi birleşince çok çok vasat görüntü veriyor.
Yeni transfer olsa 20 sayfa bunu nerden buldunuz okurduk en az.toparlar mı evet ama bu biraz Okan hocaya bağlı gözü kapalı her maç 11 başlatma anlasın çalışsın geliştirsin kendini formam garanti diye salmayı bıraksın

Birileri tarihimizin en iyi orta sahası filan diyordu :)
Yaşı ilerledikçe tek numarası olan presteki başarısı azalacak.şu an oyun kurulumuna sıfır katkı, sıfır dripling , sıfır pas oyunu zaten..
Berkan yerine girdi rabiotu almışız sandık.
Zaten fiziği Allah vergisi olarak kötü üstüne hocanın anlamsız taktiği ve kendini karıya kıza vermesi birleşince çok çok vasat görüntü veriyor.
Yeni transfer olsa 20 sayfa bunu nerden buldunuz okurduk en az.toparlar mı evet ama bu biraz Okan hocaya bağlı gözü kapalı her maç 11 başlatma anlasın çalışsın geliştirsin kendini formam garanti diye salmayı bıraksın
Oyuncu 2 sezondur mükemmel top oynarken konusuna 1 kelime yazmayıp düşüşte olduğu şu dönemde gelip sağa sola şov yapmayalım.

Oyuncu 2 sezondur mükemmel top oynarken konusuna 1 kelime yazmayıp düşüşte olduğu şu dönemde gelip sağa sola şov yapmayalım.
Yoo yazdım harika mükemmel vs her türlü övgüyü yazdım.asıl siz babanın oğlu gibi kötüyken kafanızı kuma gömerek ayrımcılık yapıyorsunuz.3 milyon euroya yakın kazanıyor bedava oynamıyor kötüyse kötü diceksin.icardi muslera hepsi için geçerli bu.oyuncu kendini sürekli futbola verecek karı kız peşinde koşar performansın düşerse önce eleştiri sonra küfürü yersin bu işin olması gerekeni budur.adı değil torreira Hagi melo muslera gibi efsaneler dahi olsa böyledir

Yoo yazdım harika mükemmel vs her türlü övgüyü yazdım.asıl siz babanın oğlu gibi kötüyken kafanızı kuma gömerek ayrımcılık yapıyorsunuz.3 milyon euroya yakın kazanıyor bedava oynamıyor kötüyse kötü diceksin.icardi muslera hepsi için geçerli bu.oyuncu kendini sürekli futbola verecek karı kız peşinde koşar performansın düşerse önce eleştiri sonra küfürü yersin bu işin olması gerekeni budur.adı değil torreira Hagi melo muslera gibi efsaneler dahi olsa böyledir
Nereye yazdın kafanı kuma gömdün 8 ay boyunca. Görmüyor muyuz biz. Geldiğinden beri herife cücesinden tut, Hürriyet Göçer'ine kadar ithamlarda bulunuyorsun. Belki kompleksli bir kişi de olabilirsin bir şey diyemem. Senin gibilere de gün doğdu şimdi. Torreira kötü oynadıkça egonu tatmin etmeye devam edersin burada.

Nereye yazdın kafanı kuma gömdün 8 ay boyunca. Görmüyor muyuz biz. Geldiğinden beri herife cücesinden tut, Hürriyet Göçer'ine kadar ithamlarda bulunuyorsun. Belki kompleksli bir kişi de olabilirsin bir şey diyemem. Senin gibilere de gün doğdu şimdi. Torreira kötü oynadıkça egonu tatmin etmeye devam edersin burada.
Bu üslupta biri için harcadığım vakte üzüldüm.
Tamam haklısın.

Lucas Torreira. Bu adama Atom Karınca demek yerine Nükleer Santral demeliyiz bence. Çünkü bu ligin kalitesinin ve temposunun çok üzerinde bir Ön Libero kesinlikle. Arsenal ve Atletico gibi takımlardan bize düşmesi büyük bir şans ve iki senedir şükrediyorum. Yine mükemmel oyun ve asist yaptı sahanın her yerindeydi. İyi ki bizimlesin
20240915_041314.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt