#34 Lucas Torreira

iyi bir herif olduğunu hep söylüyorduk, sezonu biraz kötü açmıştı evet

performansından yine memnunuz saygılar ve sevgiler sunuyoruz

yalnız sara golünde gidip herife sarılmalıydı sara sırtını dönüp onu aradı herif kulübeye kankisiyle kutlama yapmağa gitmişti hizipçilik klikçilik işlerini istemeyiz tüm nifak tohumları arazi olmuşken sara jakobs yunus ve osimhen gibi kıpır kıpır yeni yüzlerle de ahbablık etmekten imtina etmemeli
İyi yakalamışsın

İlk golde de kimseyi tınlamayıp ekürisinin yanına koşuyo direkt

cok iyi oynadi galiba yorum yapan olmamis

Allah nazarlardan saklasın.Jakobs top kaybetti .Sen nerelerden kalkıp geldin o atağı bile kesti.Bayılıyorum her maç.Senin dediğin gibi çok göze batmadığı için yada artık insanları alıştırdığı için pek bahsedilmiyor ama tam bir süpürücü kendisi.Hastasıyız.Biraz öncede dedim.Allah tüm oyunculara ondaki azmi şevki oynama zevkini versin.

zamanında torreiraya sallandı ya ne diyelim

hiç mi formsuz dönemi olmayacak yani bi topçunun. makine mi abicim bu adamlar

Lucas Torreira. Mükemmeldi. Bir Ön Liberonun yapması gerekenden çok daha fazlasını yapıyor. Sadece top kapmakla kalmıyor ve kusursuz bir tekniğide var. İnanılmaz bir enerji, inanılmaz bir sertlik ve oyun görüşüyle resmen fark yarattı. İki senedir asla vites düşürmüyorsun, seni çok seviyoruz Atom Karıncam benim
20240926_002042.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Market value ağlatıyor

Sikimanski Fred ve Amrabat hepsinin Lucas’tan iyi olması ibretlik.

TM'nin bizim TÜİK'ten farkı yok. Enflasyonu ölçseler %5 çıkar o kadar güvenilir yavşaklar.

Tor bölgesinin en iyi oyuncusu bizim ligde. İstedikleri kadar ağlayabilirler ama bu böyle, net.

Muslera dahil olmak üzere cimbomda performansı daha stabil birini görmedim yıllardır

Her maçtan önce ne oynayacağı nasıl oynayacağı belli

Takımımızda Real Madrid'e koy oynar kıvamındaki oyunculardan.

Müthiş bir şans müthiş bir karakter. O bizi biz onu çok sevdik. Her maç ayni hirsla oynuyor. Cidden çalışkan futbolcuları çok seviyorum.

Geri
Üst Alt