#34 Lucas Torreira

Benim gözümde tum yıldızların 1 adım önünde şu an kadromuz da. Yedeği de yok mal gibi 8 numara aradik yaz boyu. Bir kulüpteki en önemli mevkilerden ön libero da 1 futbolcumuz var. Sakatlanirsa sezon erkenden biter söyleyim.

Sezon başında sallanıyordu neyseki toparladı yok berkanmış falan filan fasaa fiso davinson jakobs torreira bu takımda muadili olmayan ve olmazsa olmaz yegane adamlardır nokta

Cezalı değil, sakat değil, formsuz desen o da değil. En özgüvenli zamanı derbi sonrası. Yedek kulübende Torreira var, Aytaç geliyor senin orta sahanı domine ediyor valla komedi.

Bu adam tek başına 2 sezon ortasahayı taşıdı. Ortasahasız oynayan okanı şampiyon yapan en büyük sebeplerden biri bu adam. Okanın meteor çukuru gibi boşalttığı ortasahayı pire gibi dolaşıyor her maç

En geberik en leş hali bile 2 al ver yaptırıp maçı 3-1'e bağlardı. Nasıl oyuna girmez yaw.

Maç öncesi kafasında Torreira ve Davinson'a asla süre vermeyeceğim diye kodlamış. Değişiklikleri bile önceden hazırlamış. Skora göre falan asla değiştirmiyor

Maşaallah adam öyle bir 'canavar' ki yanına kimi koysan iyi-kötü idare ediliyor çoğu zaman ama o olmayınca kimi oynatsan merkez boş kalıyor bir nevi. Allah kritik dönemlerde uzun periyod yokluğunu göstermesin, amin.

Dünyanın en devasa heykelleri, Buda heykelleridir. En büyük heykeller listesinde 5-6 Buda heykeli görmenize hatrımca taahhüt verebilirim.

Ha, ne dicem, Kemerburgaz'a 75 metrelik devasa bir Torreira heykeli yaptıralım. Listeye girelim.

Bu adam takımın kare as'ı.

2,5 yıldır diyordum Icardi'den daha önemli bizim için. Tek başına tüm orta sahayı hamal gibi taşıyıp durdu.
Aslında hem Davinson 'un hem Torreira 'nın ne kadar önemli olduğunu umarım Okan Hoca 'nın anladığı maç olmuştur bu

Ligimizin kalitesi çok kötü gerçekten, kadromuzda çok alternatifli olmadığı için aynı oyuncular ile sürekli 3 günde bir maça çıkıyoruz rotasyon yapılabilir arada sırada buna kızamam ama fazla abarttık bunu. Mertens & Barış ve Kaan 'ı dinlendirmeye çalıştığımız maçta birde üstüne Davinson & Torreira ikilisi de dinlendirilip sahaya çıkınca üstüne bir de 45-60 arası yaptığımız saçma diyebileceğim değişiklikler ile 3-0 dan maç verdik gerçekten

torreira ile ilgili şunu söyleyebilirim

ben de unai emery gibi arsenali çalıştırsam kesinlikle gönderirim

ama galatasaray taraftarı olarak aynı şey söyleyemem

çünkü arsenal çok daha iyisini alabilir biz ise çok uzun süre alamayız veya şansa bırakırız

Bu kadar basit.
Ama mertensden daha iyisini alabilirdik.Yunusdan daha iyisini alabilirdik.Ve bu yapılmadı.Orta sahaya defansif yönü iyi hızlı bir adam alabilirdik.Bu oyundaki git geller tamamen bunlar olmadığı için gerçekleşiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çin'de klonlama teknolojisi çok gelişmiş. Gelin kendisini klonlayalım. Biraz boyunu da uzatabilirsek güzel iş olur.

Burasi gs mantığıyla adama.her boş muhabbeti yaparlar sene sonu kaç bence

Geri
Üst Alt