Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Tamam.Çok da kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam.Çok da kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum
Hocam sizden bir şey rica edeceğim luzumsuz alintilama yapmayalım. Ben görüşümü belirttim katilmayabilirsiniz yersiz elestiridir ama elestiridir sonuçta. İyi günlerTamam.
Tamam.Hocam sizden bir şey rica edeceğim luzumsuz alintilama yapmayalım. Ben görüşümü belirttim katilmayabilirsiniz yersiz elestiridir ama elestiridir sonuçta. İyi günler![]()
begenmedık1 kişi bile övmemiş bu adamı fkfjfjf
Artık alıştık bu adama bişey demeye gerek yok diye herhalde.1 kişi bile övmemiş bu adamı fkfjfjf
@Recep Buruk eleştirir bu adamı sadeceArtık alıştık bu adama bişey demeye gerek yok diye herhalde.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yine rakibi arkadan kovalıyordu@Recep Buruk eleştirir bu adamı sadece
İkili mücadelelerde bazen sıkıntı oluyor Avrupa'da ama bu adam gerçekten temel direğimiz.
Doğru söze ne denir.Sergen Yalçın: ''Torreira'ya dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar, hiçbir şey yaptırmasınlar. Adam, orta sahada tek başına oynuyor, başka top kapan yok. Torreira'nın oynamadığı maçlarda Galatasaray'ın maçı gol yemeden bitirmesi imkansız.''