#34 Lucas Torreira

Gol katkisi yapamayan toreyra

Screenshot_20241002_182536_Sofascore.webp

En iyi maçı olabilir bu seneki.
4 tane muhteşem araya girip söktü aldı cımbız gibi topları.
Okan hocayı seviyor belliki karakter koydu kalite koydu ortaya

Sergen Yalçın: ''Torreira'ya dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar, hiçbir şey yaptırmasınlar. Adam, orta sahada tek başına oynuyor, başka top kapan yok. Torreira'nın oynamadığı maçlarda Galatasaray'ın maçı gol yemeden bitirmesi imkansız.''

İkili mücadelelerde bazen sıkıntı oluyor Avrupa'da ama bu adam gerçekten temel direğimiz.

Kesinlikle katılıyorum.Yıllardır bir tanede sağlam 8 numara alabilseydik ,Torreira ile birlikte ortasahamız çok daha sağlam olabilecekti ama yöneticilerimiz maalesef uygun görmediler.Avrupa maçlarında ortasahamız okadar zor durumlara düşüyor ki şekil A daki gibi.Daha da bu gibi örnekleri fazlasıyla yaşayacağız.

Sergen Yalçın: ''Torreira'ya dikkat etsinler. Akşam evine özel arabayla bıraksınlar, sabah gidip alsınlar, hiçbir şey yaptırmasınlar. Adam, orta sahada tek başına oynuyor, başka top kapan yok. Torreira'nın oynamadığı maçlarda Galatasaray'ın maçı gol yemeden bitirmesi imkansız.''
Doğru söze ne denir.

İcardi ve mertens beraber oynadığında torreira'yi ön alan peşine yollamak saçmalık oluyor artık, boşa pres yapmış oluyor ve gereksiz yoruyoruz adamı.
Bu kadar ileri gitmesine gerek yok artık

Lucas Torreira. Bir gram yorulmaz mı bir insan? İnanılmaz bir adamsın sen Atom Karıncam benim. Çok üst düzey bir Ön Libero performansı izletiyor. Bazen gerçekten Arsenal ve Atletico Madrid nasıl takımda tutmadı diyorum. Kendisinin, Sanchezin, Saranın ve Yunusun performansı çok değerli. Harikasın Harika!
20241006_215826.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt