#34 Lucas Torreira

Sal şu kazuleti

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mac boyunca yürüdü

ortasahada sara tek başınaydı resmen

topu kaybettık onda da yuruyerek takip etti

okan hoca bunun yerıne sarayı cıkarsa yine 4-3 yenılırdık

Bizim adımıza günün en kötüsüydü. Bazı maçlar olur böyle ama devam

neyse hafta ici ozel calıstı kolpası gelir

nasılsa topculara topunu oyna lan karı kız ayagını bırak diyen bi teknip ekip yok

icardiyi kaybettik hatun sevdasına sıra bu herifte

Bein'de gördüm Mertens daha fazla koşmuş kendisinden. 5. sıradaydı sanırım. Tabi ekstra 10 dakika var arada ve mesafeyi tam göremedim, tek sıralama gördüm.

Yine de çok kötü bir durum.

Bu sezon performansının dalgalı olduğunu düşünüyorum. yerine de koyabileceğimiz 1 tane rotasyonda orta saha bile yok. işte bu tarz yanlış planlamalar yüzünden sorunlar yaşıyoruz. torreira her zaman müthiş oynayacak zannediyor kulüp.

Devrimle alakasi yok. Iyi pres yapan adam onu yapamayinca düz adam oluyor. Bize sanchezin aynisi orta sahaya lazim. Bazen düsünüyorum sanchez orada nasil oynar diye hic denemedik. Bu seferde stoper icin acigimiz oluyor.

Kimse fark etmedi mi yav 70. dakikalarda Trabzon kontraya çıkarken koşamadı yürüye yürüye geriye geldi. Kendisine bir şey diyemiyorum insan sonuçta dinlenmeden oynuyor, elbette yorulacak.

Bugün çok düştü oyundan. Okan’a kızdım yürüyecek mecali kalmadı çıkarsana diye. Son zamanlardaki vasat halini de bu yorgunluğa bağlıyorum. Bir tane adam alın da arada dinlensin artık, yeter.

Fazla bir şey diyemem, aralıksız oynuyor ve çok mücadele gerektiren bir bölge oyuncusu. Bu düşüş çok anormal değildir. Yükünü alamıyoruz.

Geri
Üst Alt