#34 Lucas Torreira

Ne kötüsü yahu..Haldır haldır bir ileri bir geri böyle oyunmu olur..
Mertens kaptırır geri koş barış kaptırır geri koş..
Biz tek forvet falan değil mertensle çift forvet oynuyoruz.
Sara daha iyiydi diyoruz..Sara ağır oyuncu geri geliyor ama baskı yok.Hamle yapan sürekli pres yapan bu adam.
Şu oynadığımız oyun bizim futbolcuların performansını olumsuz anlamda inanılmaz etkiliyor.

Hoca ya rotasyonla ya da sahadaki oyun planıyla dinlendirmeli artık ikinci yarı geriye yürüyerek döndü koşmaya çalışıyor ama vücudu gitmiyor çok açık görülüyor yani

Bir pozisyonda ts hızlı çıkarken koşu yerine yürüyüş temposuyla geri dönmesi beni evde çıldırttı. Aşırı yorgunluk mu boşvermişlik mi tam çözemediğim bir andı.

dün sergilediği performans çelik gibi iradenin ve müthiş bir iş ahlakının sonucudur.

o kadar fazla top kaybı yapıldı ki bir kere suratını asmadı, bir kere geriye koşup adam basmayayım demedi.

selçuk inanın hatırlarım böyle saçını burnunu okşayıp öndeki oyunculara sitem ettiğini görürdük.

böyle bir karakter ile gözüm kapalı 34 yaşına kadar sözleşme imzalardım.

Artık ölmek üzere herif. Yapacağınız kadro planlamasi batsın. Şu herifi 1 maç bile dinlendiremiyoruz ve takımın orta sahadaki tüm yükü sırtında. Acil yedekleyecek ve beraber oynayabilecek bi topçu transfer edilmeli.

Lucas Torreira. Belki Özel Hayatı sebebiyle ki bence öyle biraz kaytardı ama Hakeme rağmen kazanılan bir maçta herkesin emeğinin mücadelesinin hakkını vermek zorundayız. Galatasarayın dinamosu olduğun gerçeği değişmez. Daha da eskisi gibi olacaksın normalini biliyoruz

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif keyfe keder koşmuyor bunuda yorgunluga yoruyorsunuz

Hasan Şaş'ın bu programını takip ediyorum. Güzel yorumlar yapıyor. Burada da 10 numara konuşmuş.

Valla kusura bakmayin tek başına oynuyor orta sahada. Koca sezonun yükü omuzlarında 1.60 lik adamın. 2 merkez orta saha ve 1 tane ön libero ile çıkıyor maçlara büyük takımlar artık. Savunma yaparken 3 orta sahada kanat forvetlerin açıklarını kapatıyorlar gerekirse. Malesef torreira tek başına oynuyor ve 60 küsür maçtır Aralıksız top oynuyor herif. Hem hücum press görevi ver hem savunma da en aktif rolü al hemde Aralıksız oyna. Yedeğin kerem demirbay şaka gibi.

Torreira yüküyle oynayıp bu kadar istikrarlı kalabilen oyuncu sayısı dünyada bile sayılı.

Sara geldikten sonra saldım çayıra mevlam kayira modunda

Şaka mı la bu adam 3 senedir tüm gücüyle oynuyor bu sene dinlendiği mac oldu mu hayirlamiyorum bile ne istiyorsunuz siz tam olarak ?

Kaan bir sonraki maç yerine oynaması lazım toreria canını bırakacak sahada yoksa.

Geri
Üst Alt