#34 Lucas Torreira

Yükselişe geçmişti derken bugün maç boyu topun arkasına saklandı. Bu takım şampiyonluğa oynuyor. Kritik haftalarda böyle saklanamaz kimse.

ulan rakibin seninle uğraşıyor isim verip sana aktör diyor , sen çıkıp top oynayacağına sana bu lafları söyleyenleri haklı çıkarıyorsun yazıklar olsun sana

Rezil ötesi bir performans gösteriyor kaç haftadır. Sanırım sene sonunda gidecek diye şimdiden salmaya başladı. Yazık gerçekten

Kendini yere atıp faul beklerken kaçıncı gol yedirisi!

Çevre kontrolünü de mi kaybettin birader adam göz göre göre aldı topu

Koftiden mücadele ediyormuş gibi yapıyor ya yıkmaya başladı artık Aylardır iyi oynadığı maç 1-2 tane hadi kardeş boca'ya orada bulursun bı gacı

Neden bu hayaletin cikmasi gereken yerde Lemina cikti? Sari karti var diye mi? Okan yatacak yerin yok.

En iyi zamanında bile mevkisiz kötü dedim diye linç yemiştim forumda.
Lemina Sara yapıp yedek bırakmak lazım çünkü boş koşmaktan başka bişey yapmıyor.
Seneye gidecekler listesine 1.sıradan girer.

kesilmesi gereken topçu orta sahada boş yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Lemina sara mertens yapıp yolumuza devam etmemiz lazım kanatlardan biri yunus olur mertens olmazsa morata santrafor yaparız

Takımdan ilk kesilmesi gereken adam budur

Hiçbir şey ama Hiçbirşey yapmıyor sahada

Yapmadığı yetmiyor gibi takımı da baltalıyor

Berkan oynamalı bu adam yerine ciddiyim. Saha dışı dramaları direkt sahaya yansıyor Sara'ya falan laf ediyorum ama son maçlarda bu arkadaş hayalet gibi dolanıyor sahada 2. gol öncesi yaptığının açıklaması yok

Bütün takım dökülürken tek başına oynayan adamdı.

Şimdi bütün takım dökülürken dünyayı ben mi kurtaracağım diyerekten %50'si ile oynuyor.

Çok da haksız sayılmaz. Koşan da milyonları götürüyor yürüyende...

bir ara kendini yere atıyor aktör diye laf yemişti macundan. antrenmanda espri yapıyordu muslera, yeni kıvanç diye.

o zamandan beri ayakta kaldığı maç yok, ikili mücadelesi yok. hışımla top kapardı o da yok. ters kanada top attığı bile yok.

bugün 2. golü yedirir yedirmez hoca olsam çıkartırdım. 90 dakika sahada kaldı, gidip lemina çıkartıldı oyundan.

Bunun işi haftalar önceden bitmişti. Muslera, Torreira 2 Uruguaylı çoktan kulübeye mahkum olmalıydı. İkisi de ant içmişler bitirecekler takımı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitik falan değil

Tamamen kulübün ortamıyla ilgili bir durum

Düzgün bir hoca ve sıkı bir ortam olsa böyle olmaz

Ha o zaman da ben kalmıyom gitmek istiyom diyebilir

Erden ağabey bunları güzel yolla motive ediyordu. Bunları ya öyle motive edersin ya da sopayla zaten

Tek yaptigi önde baski, onu da yapamıyor. 6 numara olmaz , çok hızlı geçiş yiyoruz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt