#34 Lucas Torreira

Hürriyet gücer'e döndürdüler adamı. Düzgün antrenman yok ki, lay lay lom piknik hep

Lemina savunma önüne geçtikten sonra rolünü kaybetti, 8 için yeterli değil. Ya Lemina ya Torreira oynamalı eğer bu sistemde oynayacaksak.

dönemediği ve kaptırdığı 2.yediğimiz gol bu sezon ki halinin özeti. Eski hali yok uzun bir tatil yapması lazım Okan topçuların 2 senedir suyunu sıktı ayaklar gitmiyor artık.

ilk sene müthiş performans şimdi ise berbat.

yönetim kendisiyle görüşmeli performasını düzeltsin sezon sonu gitmek istiyorsa gitsin umrumda değil

dönemediği ve kaptırdığı 2.yediğimiz gol bu sezon ki halinin özeti. Eski hali yok uzun bir tatil yapması lazım Okan topçuların 2 senedir suyunu sıktı ayaklar gitmiyor artık.
Bu tatil dinlenme işi bi bizim oyuncuların ihtiyacı herhalde. Milletin 40 yaşındaki oyuncuları her maç sahada dinlenme sözü geçmiyor en çok tatil yapan bizim oyuncular hep dinlenmeye ihtiyacı var. Toreira koşacak basacak fizik olarak sağlam olmak zorunda olmazsa buralarda oynamayamaz.

Yahu yorgunluk bilmem ne de bir yere kadar. Sen çok klas bir adam mısın da koşmayıp mücadele etmeyeceksin. Senin özelliğin bu zaten. Ne demek yorgunluk?

Yediğimiz ikinci golün yorgunlukla alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreria'nın mevzusu yorgunluk değil laubalilik, gayri ciddilik. Barış'ın durumu bir ihtimal yorgunluk olabilir ama ona da inanmıyorum artık. Mertens 38 yaşında olduğu için net yorgun ona bir şey diyemem.

Yani oklar her halükarda Okan'a gidiyor. G.Saray'ın başında başkan olsa yönetim olsa Okan'ın bugün ipi çekilirdi. Korkarım ki Okan'ı gönderemeyip şampiyonluğu verecekler.

Hizaya getirecek hoca olsa buda böyle salamaz. O golü yedirdiği anda çıkaracak yürekte hoca yok gidip leminayı çıkartıyor bu oğlu çünkü lemina üvey evlat istemiyor.

Bizim hocamızın en büyük eksiği ya bu adam kaç maçtır aynı bı maç kdb oynat bakalım ne olacak hem adama mesaj ver kendini toparlasin hem diğer adamı kazan dene ya dene korkma baktın olmadı değiştirirsin alırsın oyuna .

Lemina artı iki 8, Sara + kdb görelim belki başka bi opsiyonumuz daha olur.

6 da lemina yaninda eski yerinde sara oynamali. Önlerine kimi koyarsan koy artik mertensmi oluyor moratmi oluyor ama toreirra artik kesinlikle bi yedek kalip dinlenmeli.

Kendinin 2 seviye üstü karının peşinden koşturup psikolojisinin mentalistesinin içine etti. Önceden sahada rakiplere pitbull gibi yapışırdı şimdi sağı solu otobana döndü en ufak müdahelede kendi atıp duruyor. Bugünden sonra anladım ki bizim orta sahanın sıkıntısı net olarak bu adam. Kesinlikle kesik yemesi gerekiyor

barışla bu kesilmeli takımı baltalayanlar bunlar. gerekirse 3lüye dönülmeli

Torreira şimdiye kadar fiziksel eksikliğini çok koşarak kapatıyordu ama ne oldu ise artık koşamıyor ve baskıda yapamıyor veya yapmıyor. Gol yok asist yok bu hali hiç çekilmiyor. Bir an önce kendini toparlaması gerekiyor.

Söylendiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama bir olay var.Lemina ile beraber oynamaya iyice alışırlarsa çok iyi bir orta sahamız olacak ama biraz buna zaman lazım bence

Her oyuncu top kaybeder,her oyuncunun formsuz zamanı olur ama toreira orda burda anlatıldığı kadar kötü durumda değil ama doğruya doğru bu takımın en iyi orta saha oyuncusu değil şuan hele de derbide ki leminayı gördükten sonra eleştirilerin odağında olması da normal

Geri
Üst Alt