#34 Lucas Torreira

Lan bu adam Sampdoria’da regista oynuyordu zaten yani nasıl ayak kalitesi kötü olabilir.

Skor katkısı da Sara ile eşit bu sezon, geçerse şaşırmayacağım hatta artık.

Duran topları kullansa kesin geçerdi.

şampiyonluklarımızın dinamosu

Önde presi ortada kimse yokken yapması yanlıştı. Lemina gelince bu müthiş özelliği gerçekten işe yarar hale geldi üstüne top bizdeyken ceza sahasına girecek lükse de erişmiş oldu. Tabi hocamız "daha çok ofansif oyuncu ile oynarsak daha üretken oluruz" kafasında olduğu için birkaç aydır bunlardan yeni faydalanabiliyoruz.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 numarada 6dan daha iyi oynuyor şaka maka. 6da oynarken uzun deparlarda ve hava toplarında sıkıntı yaşıyodu Lemina o açığı kapayınca Torreiranın performansı da çok yukarı çıktı

Ayak kalitesine değil top kapma konusundaki başarısızlığına laf ediliyordu daha çok.

Ayak kalitesine kimsenin laf edeceğini de sanmam.
Akıl mantık sahibi birinin etmemesi gerekir ama o tür laflar edenlerin sesi epey de gür çıkıyordu doğrusu. ''Hep garanti oynuyor, risk alıp skor katkısı yapamıyor, 8 numara oynarsa hücum üretkenliği düşer'' minvalinde laflar edenler, aksini savunanlardan net daha baskındı.

Forumda Torreira' ya partner olarak alınması gereken oyuncunun '6' tandanslı olması, Torreira' nın ise hibrid veya direkt 8 gibi oynaması gerektiğine, bazılarına bıkkınlık verecek sıklıkla vurgu yapmışımdır; istediğim 4-3-3 ile takım boyunun kısa tutulmasıydı. Buna dair, tercihleri ve risk yönetimi bakımından tam istediğim adam olmasa da Lemina transferini, hele de bu sözleşme şartlarıyla olumlu karşıladığımı belirtmiştim; sonuç ortada, aklın yolu bir. Avrupa maçlarında ve ligde de en azından skorun alındığı maçlarda böyle bir oyuncumuz olsaydı, sezonun hikayesi değişir, lig de bitmiş olurdu şu an. Çoğu kişinin, hatta belki hocanın da aklını ''Ceza sahasına koşu yapan 8'' ezberiyle çelen Orhan Uluca, şimdi hiç o değilmiş gibi bir 6 numara varlığıyla Torreira' nın nasıl da verimli oynadığını, ağzının suyu aka aka anlatıyor mesela!..

Alan kontrolü yapan bir 6 yokken, Torreira' nın önde baskıya çıkma hevesinden vazgeçmeyip, üzerine bir de merkezde çok geniş bir alanı kontrol etmesini beklemek korkunç bir TD lik faciasıydı, çok şükür bu yanlıştan geç de olsa dönülmüş gibi...

Eski performansına ulaştı son 4 mactir. Muthis oynuyor, şampiyonluk için çok kritik bu formu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devrimle mi barışmış neden düzgün oynamaya başladı..
Dediğinle alakası varsa da ön plandaki faktör değildir. Standart bir 6 numara ile birlikte, takım boyu kısa tutularak çok daha efektif oynayacağını hep iddia ettim; haklının acelesi yok nitekim! Ki hücum etkinliği hiç olmayan bir takıma karşı oynandı dünki maç; denk ve daha güçlü takımlara karşı daha da gerekliydi o tarif ettiğim formasyon...

belki çoğu kişi bana katılmayacak, abartı bulan olacak ama bu adam Melodan iyi.

taraftara oynamak, show kısmını falan bir kenara bırakarak söylüyorum.

Uefa kupalı orta saha hattımızla kıyaslarım Torreirayı sadece.

çok özel performans veriyor ve bu tek sezonluk bir şey değil, geldiğinden beri böyle.

belki çoğu kişi bana katılmayacak, abartı bulan olacak ama bu adam Melodan iyi.

taraftara oynamak, show kısmını falan bir kenara bırakarak söylüyorum.

Uefa kupalı orta saha hattımızla kıyaslarım Torreirayı sadece.

çok özel performans veriyor ve bu tek sezonluk bir şey değil, geldiğinden beri böyle.

Bence Melodan geride kalmasinin en buyuk sebebi minyon olmasi .. Minyon olmasi ekstra meziyetler katsa da ikili mucadele hava topu alan kapatma gibi konularda bizi gercekten zorluyor..
Son duzlukte takim toparladiysa bas mimarlardan biri kendisidir .. Bilhassa lemina gelince Sara'nin son 2-3 aydaki rezil halini kompanse etmeyi basardilar

Geri
Üst Alt