Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görünen o ki yanına 2 tane pamuk şeker kıvamında orta saha koyup yine haldır huldur koşmanı isteyecekler yeni sezonda. Şurada forma giydiğin 3 senede rahat ettiğin toplam 4-5 aylık bir dönem vardı içine edecekler gibi
Lemina geldiğinden beri; ben Atletico'ya, arsenal'e boşuna transfer olmadım: bu ligin en iyi ortasahasıyım diye bağırıyor resmen. Ayrıca bizi bu kadar benimsemiş olması da onu taraftarın sevgilisi haline getiriyor. Minyon oyuncuların erken düşüş yaşamayacağını da göz önünde bulundurursak tarihimizin en iyi f/p transferi olabilir.
kışın ortasında bolu kupa deplasmanında da ilk 11. temmuz 12 ilk hazırlık maçında da ilk 11. bana göre şimdiden galatasaray tarihinin en büyük futbolcularından biri ama profesyonelliği ondan da önde gidiyor.
Torreira yavaş yavaş pasör bir orta saha olarak hayatına devam edecek gibi gözüküyor. İlk iki sezonki gibi kolay top çalamıyor bir süredir. Ama mükemmel bir pasöre dönüştü. Oyunu 360 derece bu kadar iyi oynayabilen pasör de çok değerli.
İş ahlakı konusunda torreira > ronaldo dedirtir adama. Kaç sezon oldu bir kere mırın kırın edip maç kaçırmışlığı bile yok sen nasıl bir lutufsun arkadaş ya.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.