#34 Lucas Torreira

Allah yardımcın olsun hermano.

Görünen o ki yanına 2 tane pamuk şeker kıvamında orta saha koyup yine haldır huldur koşmanı isteyecekler yeni sezonda. Şurada forma giydiğin 3 senede rahat ettiğin toplam 4-5 aylık bir dönem vardı içine edecekler gibi

Hem Muslera hem torreira aidiyetleri aşırı yüksek isimler. Uruguaylı topçuların hastasıyız bundan sonra

Bize katildigi gün den bu yana bir kez olsun kampa gec katilmadi

Uruguay dan gelmesine ragmen ekstra izin istemedi

Yillardir kimler geldi kimler gecti avrupa dan güney amerika dan torreira disinda kampa zamaninda katilan herhangi bir oyuncu’yu hatirlamiyorum

Hem isine hem de kulube saygisi var

Mükemmel bir karakter ve büyük bir topcu

ayatollah.gif

Lemina geldiğinden beri; ben Atletico'ya, arsenal'e boşuna transfer olmadım: bu ligin en iyi ortasahasıyım diye bağırıyor resmen. Ayrıca bizi bu kadar benimsemiş olması da onu taraftarın sevgilisi haline getiriyor. Minyon oyuncuların erken düşüş yaşamayacağını da göz önünde bulundurursak tarihimizin en iyi f/p transferi olabilir.

kışın ortasında bolu kupa deplasmanında da ilk 11. temmuz 12 ilk hazırlık maçında da ilk 11. bana göre şimdiden galatasaray tarihinin en büyük futbolcularından biri ama profesyonelliği ondan da önde gidiyor.

Torreira yavaş yavaş pasör bir orta saha olarak hayatına devam edecek gibi gözüküyor. İlk iki sezonki gibi kolay top çalamıyor bir süredir. Ama mükemmel bir pasöre dönüştü. Oyunu 360 derece bu kadar iyi oynayabilen pasör de çok değerli.

Takımdaki en faydalı ve şahsen en sevdiğim oyuncu ama ben gidip sane forması aldım çünkü kahpeyimm

İzin günlerinde bile çalışıyor olmasına hayranım. Tatillerini de TR'de geçiriyor.

Çalışmaktan bıkmayan bi atom karınca.

İş ahlakı konusunda torreira > ronaldo dedirtir adama. Kaç sezon oldu bir kere mırın kırın edip maç kaçırmışlığı bile yok sen nasıl bir lutufsun arkadaş ya.

Geri
Üst Alt